- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam, mam kartę której już nie będę używał, włączył się na niej automatyczny kredyt i w tej chwili jest -5zł czy muszę to spłacić i co się stanie jak nie spłacę?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@newalfomenapisał(-a)Witam, mam kartę której już nie będę używał, włączył się na niej automatyczny kredyt i w tej chwili jest -5zł czy muszę to spłacić i co się stanie jak nie spłacę?
Jak karta idzie do kosza, albo będzie przenoszona do innej sieci, to nic się nie dzieje z kredytem - nic nie musisz spłacać 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@newalfomenapisał(-a)Witam, mam kartę której już nie będę używał, włączył się na niej automatyczny kredyt i w tej chwili jest -5zł czy muszę to spłacić i co się stanie jak nie spłacę?
Jak karta idzie do kosza, albo będzie przenoszona do innej sieci, to nic się nie dzieje z kredytem - nic nie musisz spłacać 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Automatyczny kredyt
@Glutnapisał(-a)@newalfomelepiej zapłacić, dla świętego spokoju.
A po kiego grzyba??? 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Automatyczny kredyt
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Automatyczny kredyt
@newalfome numer z ujemnym kontem nie musi być spłacany. Można z niego zrezygnować bez konsekwencji, przenieść do innego operatora lub np. do FLEX i nie będzie konieczności uregulowania zadłużenia na numerze.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Automatyczny kredyt
Ostatnio sprawdzałem migrowanie z OFnK na inne oferty na kartę w Orange na stronie MO przy zablokowanym ujemnym koncie złotówkowym.
Kółeczko ładnie zadziałało.
Po powrocie do OFNK:
- 30 dni na wychodzące,
- 180 dni przychodzące,
- ujemne saldo złotówkowe pozostało,
- bardzo dawno temu po kółeczku konto złotówkowe było wyzerowane.
Teoretycznie ujemne konto można trzymać latami jak np. aktywuje się NL doładowaniem. Korzystniej jest jednak doładować i aktywować właściwy NL z ewentualnym automatycznym kredytem na usługę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Automatyczny kredyt
@andrzej1441napisał(-a)Ostatnio sprawdzałem migrowanie z OFnK na inne oferty na kartę w Orange na stronie MO
Za dużego wyboru to tam nie ma...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Automatyczny kredyt
@andrzej1441napisał(-a)Ostatnio sprawdzałem migrowanie z OFnK na inne oferty na kartę w Orange na stronie MO przy zablokowanym ujemnym koncie złotówkowym.
Kółeczko ładnie zadziałało.
Po powrocie do OFNK:
- 30 dni na wychodzące,
- 180 dni przychodzące,
- ujemne saldo złotówkowe pozostało,
- bardzo dawno temu po kółeczku konto złotówkowe było wyzerowane.
Teoretycznie ujemne konto można trzymać latami jak np. aktywuje się NL doładowaniem. Korzystniej jest jednak doładować i aktywować właściwy NL z ewentualnym automatycznym kredytem na usługę.
Potwierdzam, że dla DARMOWEGO utrzymania numeru, to dalej działa! Sam teraz tak zrobiłem z 3-ma numerami 😃😁
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Automatyczny kredyt
@Ianus72napisał(-a)
@andrzej1441napisał(-a)Ostatnio sprawdzałem migrowanie z OFnK na inne oferty na kartę w Orange na stronie MO
Za dużego wyboru to tam nie ma...
Oczywiście, że nie ma! Tylko po co? Piszemy tutaj o darmowym utrzymaniu numeru, jak ktoś ma taką potrzebę... 😎
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »