- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
5G w usłudze „Rozmowy, SMS-y bez limitu do wszystkich + 20 GB”.
Cześć, w czerwcu objęła mnie migracja z usługi cyklicznej, zgodnie z punktem 21 regulaminu "usługi cyklicznej „Rozmowy, SMS-y i MMS-y bez limitu do wszystkich + pakiet GB”":
21. Jeżeli Abonent posiadał przed 20 czerwca 2024 r. włączoną wersję cykliczną (odnawialną) usługi „Rozmowy i SMS-y bez limitu do wszystkich + pakiet GB” za 25 zł na 31 dni i usługa w tej wersji pozostawała aktywna na numerze Abonenta w dniu 20 czerwca 2024 r., to najbliższe odnowienie oraz kolejne odnowienia usługi nastąpią w cenie 25 zł na 31 dni w Usłudze „Rozmowy, SMS-y bez limitu do wszystkich + 20 GB”. Abonent nie traci dotychczas zgromadzonych gigabajtów w usłudze. W przypadku samodzielnego lub automatycznego wyłączenia Usługi, Abonent nie będzie mógł jej włączyć ponownie w cenie 25 zł.
W aplikacji wyświetla mi się dostęp do 5G (druga kropka w opisie usługi):
Widzę, że w zapisach regulaminu jest:
25. W wariancie Usługi za 35 zł, 40 zł, 45 zł i 50 zł na 31 dni oraz 93 zł na 93 dni oraz 365 zł na 365 dni Abonent otrzymuje dodatkowo i automatycznie w okresie ważności Usługi możliwość korzystania z usługi „5G pass” w cenie Usługi.
Czy może ktoś z Was korzysta z opcji 15 GB i też mają informację o dostępności 5G, które nie jest w pakiecie?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Obecnie 5G jest włączane dla wszystkich klientów: Orange włącza 5G WSZYSTKIM - Nasz Orange - 410428
Mam również tę informację u siebie o "Dostęp do 5G".
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mi 5G zostało wyłączone, już po tym komunikacie. Na dodatek informacja podawana w aplikacji (dostęp do 5G w moim pakiecie) nie ma swojego potwierdzenia w regulaminie. Czy dla opcji pakietu 15 GB pojawia się opis usługi z dostępnością 5G?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ZakupyMM ja już zistałem poinformowany na jednym z numerów o włączeniu 5G. Poczekaj cierpliwie, a maksymalnie do 9 grudnia również będziesz miał włączone 5G:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dziękuję za informację. Znam ten komunikat. Potrzebuję informacji co wyświetla się w aplikacji dla pakietu "Rozmowy, SMS-y bez limitu do wszystkich + 15 GB". Czy osoba posiadająca taki pakiet może mi potwierdzić opis usługi zawierający:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ZakupyMM skoro będzie włączone dla wszystkich, to opis będzie też zmieniony. Być może nie od razu, bo czasami zdarza się w aplikacji, że zostają stare opisy już nie aktualne do obecnej oferty. Teoretycznie powinien być zmieniony i z czasem na pewno tak będzie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tu się nic nie zmieni. Te warunki są nadal konieczne:
1) zasięg 5G
2) urządzenie działające w 5G
3) karta SIM obsługująca 5G
To, że włączą dostęp dla wszystkich nie spowoduje, że 5G zadziała nagle na urządzeniu nieobsługującym tą technologię lub w okolicy gdzie żaden BTS tego nie umożliwia.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Po pierwsze nie interesują mnie przyszłe deklaracje Orange. Po drugie nie interesują mnie praktyczne aspekty funkcjonowania usługi 5G w telefonie.
Szukam informacji na temat komunikowania dostępności usług w pakietach cyklicznych.
W pakiecie „Rozmowy, SMS-y bez limitu do wszystkich + 20 GB”. Opis usługi w aplikacji "Mój Orange" zawiera dostępność 5G.
Interesuje mnie, czy w pakiecie „Rozmowy, SMS-y bez limitu do wszystkich + 15 GB” w opisie usługi (aplikacja "Mój Orange") również zaznaczono dostępność 5G? Czy ktoś zna odpowiedź na to pytanie?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ZakupyMMCzego ty nie rozumiesz w zdaniu "od 9 grudnia 5G będzie dostępne dla wszystkich klientów Orange bezterminowo"??? Nie ma znaczenia czy wykupisz jakikolwiek pakiet...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Ianus72 dobrze piszesz 😃
Ja dziś dostałem SMS, że Orange włączyło bezpłatne dostęp do 5G, od teraz mogę korzystać z szybkiego internetu w zasięgu 5G 😃
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »