- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
3TB na 365 dni
Witam, doładowując konto w "Usługa bez limitu" rozumiem, że dostanę 2x1TB= 2Tb + dodatkowo aktuwyjąc pakiet :Rozmowy, sms-y i mms-y bez limitu + pakiet GB(wersje jednorazowe) Bez limitu + 1TB + 5g Pass na 365dni(365zł) otrzymam dodatkowe 1Tb czyli łącznie 3TB?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
3TB na 365 dni
@gsyNie.
Aktywacja NL doładowaniem 365 zł da tylko 1 TB w NL.
Taka informacja jest przy doładowaniu przy jednoczesnej zamianie złotówek na NL.
Nawet obecnie nie widzę możliwości aktywacji NL doładowaniem.
Lepiej uzbierać odpowiednią kwotę na koncie złotówkowym i aktywować NL w aplikacji i mieć dodatkowo łącznie 2 TB w NL przy wyborze jednorazowego NL za 365 zł.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
3TB na 365 dni
@andrzej1441 no tak w aplikacji, brat aktywował tak jak napisałem 1msc temu i dostał 3tb tylko nie potrafi wyjaśnić w jaki sposób dostał aż 3tb więc myślałem, że w taki sposób jak pisałem🤔
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
3TB na 365 dni
Aby uzbierać 365 zł mógł doładowywać 73 razy po 5 zł na stronie lub w aplikacji MO.
Z każdego doładowania po 5 żł miał 12,5 GB bonusu w przegródce 411 za doładowania.
Żeby utrzymać ważność GB za doładowania z ewentualną gwarancją zwrotu można od razu zbierać złotówki na kolejny NL doładowując po 5 zł co 7-9 dni.
Przy promocji 2400 GB i 1200GB jednorazowy NL za 365 zł nie jest już taki atrakcyjny.
Pewnie nawet uzbierał doładowaniami po 5 zł 395 zł aby uruchomić usługę więcej czasu na Internet za 29 zł do utrzymania ważności GB za doładowania.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
3TB na 365 dni
@andrzej1441 na nowym starterze to zrobił, kupił doładowanie za 365zł, mieszkam w lokalizacji gdzie jedyną opcja jest mobilny, miesięcznie zużywam ok250gb więc 3tb by mi wystarczyło tylko zastanawiam sie czy aby na pewno da 3tb a nie 2🤔
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
3TB na 365 dni
Na nowym starterze przy zużyciu około 250-300 GB miesięcznie to doładowałbym po 5 zł w aplikacji MO np.blikiem do kwoty ponad 35 zł.
Zapisał się do promocji 2400GB w paczkach po 200 GB
W ramach Promocji Abonent, który w okresie trwania Promocji wyśle SMS o treści 2400GB na numer: 811 (koszt wysłania SMS-a wynosi 0zł) oraz dodatkowo włączy usługę „Rozmowy, SMS-y i MMS-y bez limitu do wszystkich + pakiet GB + 5G pass” w wersji cyklicznej 31-dniowej za 35 zł lub 39 zł (zwaną dalej „Usługa”) otrzyma za darmo Bonus w postaci 2400 GB, czyli maksymalnie 12 paczek po 200 GB każda, przyznawanych wraz z odnowieniem się Usługi. Pierwsza paczka 200 GB zostanie przyznana od razu, a kolejne w dniu odnawiania się Usługi. Łącznie Abonent otrzyma 12 takich paczek.
Włączyłbym w aplikacji właściwy NL cykliczny.
I od razu zaczą łdoładowywać tak co 4-5 dzień. nominałem za 5 zł. aby uzbierać 35 zł z największym bonusem GB za doładowania na automatyczne odnowienie NL. Doładowywać można różnie ale najwięcej GB uzbiera się systematycznymi doładowaniami po 5 zł.
Jak brak złotówek do odnowienia to najpierw NL do 30 dni jest zamrożony. 31 dni zamrożenia zostaje wyłączony. To jest bardzo istotna przewaga cyklicznych NL nad jednorazowymi. Z tego powodu nawet po uruchomieniu jednorazowego za 365 zł polecam także od razu uruchomić najtańszy cykliczny za 7 zł.
Można jeszcze właczyć promocję 300GB w paczkach 25 GB co 31 dni od dnia uruchomienia. Promocja wymaga systematycznego doładowania kwotą co najmniej 5 zł w dowolnym dniu pomiędzy wyznaczonymi dniami przyznawania kolejnych paczek. To razem może wyjść średnio ponad 350 GB miesięcznie.
Niewykorzystane GB z doładowań i NL kumulują się z kolejnymi paczkami bonusowych GB.
Jest 7 dniowa gwarancja zwrotu zablokowanych GB z doładowań, czyli można nie przejmować się 2 dniowa ważnością GB przy doładowaniu za 5 zł. A nawet jest lepiej jak jak jest blokada GB z doładowań bo GB miarę równomiernie schodzą z różnych przegródek.
Jak ktoś ceni wygodę i nie chce od razu dużo inwestować, to kosztem liczby GB, można też autodoładowania ustawić jak na koncie jest poniżej 35 (39) zł.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
3TB na 365 dni
@andrzej1441 brzmi fajnie ale potrzebuję czegoś aby zasilić i zapomnieć dlatego rozważam te 3tb o ile tyle dostanę bo 2tb może nie wystarczyć:/ i właśnie tutaj ten dylemat czy aktywując tak jak napisałem w pierwszym poście czy na pewno przyzna mi te 3Tb🤔 a orange jest jedyną opcją bo play działa tragicznie, tmobile niby ma bez limitu ale również tragedia:(
najpierw tutaj doładować aby dało 2x1TB
a następnie tutaj aby kolejne 1tb dało:
chyba, że źle ten proces zrozumiałem i nici z tego^^
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
3TB na 365 dni
@gsyJak doładowujesz tak jak na pierwszym screenie to od razu złotówki są zabierane na usługę bęz limitu bo wybrałeś usługę bez limitu a nie doładowanie.
Będziemy mieli NL na 365dni z 2TB i nić więcej
Jak wybierzesz zwykłe doładowania to masz bonusowe GB za doładowania.
Uzbierasz 365 zł to zakupisz NL za 365 tez z dwoma 2TB sposobem na 2 scrennie.
2 scrennie to pisze.:
Włącz przez Mój Orange, a my podwoimy GB.
Jak cenisz sobie tak wygodę to nawet od razu dwa razy skorzystaj z zakupu usługi w sposób przedstawiony na pierwszym screenie. Można i na 10 lat zapewnić usługę zakupując 10 razy bo GB i czas w NL się kumulują.