- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
10GB na 10 dni - darmowy prezent dla Orange na kartę Elastyczny Pakiet Internetowy wiosna 2025
@jan1 to jest wiadomość automatyczna. Pod uwagę jest brany pakiet NL, nie są uwzględniane GB z doładowań, które posiada użytkownik, dlatego dostajesz powiadomienie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
10GB na 10 dni - darmowy prezent dla Orange na kartę Elastyczny Pakiet Internetowy wiosna 2025
Witaj @ketrasaArtur może doprecyzuję temat , bo ja nie o to pytałem : To że ja dostaję różne powiadomienia , i propozycję , to nie znaczy że muszę z tego skorzystać. Tutaj na forum było kiedyś wytłumaczone , w jakiej kolejności schodzą GB z konta użytkowników. To ja rozumiem. Tylko nie rozumiem po co w SMS jest taka informacja , o dodaniu i zsumowaniu przywróconych GB , która jest tylko w teori , a nie do wykorzystania w praktyce , ponieważ wiadomo jaka jest kolejność schodzenia zgromadzonych GB na koncie użytkownika ! To po co w tym pakiecie są GB ?
Na infolini również nie otrzymałem odpowiedzi .
Pozdrawiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@jan1 ze względu sposoby doładowań, gdzie GB z doładowań dostajemy tylko z apki lub ze strony, może być, że ktoś doładuje konto z banku, wtedy brak GB z doładowań, więc GB z NL są w tedy do wykorzystania.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArturnapisał(-a)@jan1 ze względu sposoby doładowań, gdzie GB z doładowań dostajemy tylko z apki lub ze strony, może być, że ktoś doładuje konto z banku, wtedy brak GB z doładowań, więc GB z NL są w tedy do wykorzystania.
Nie otrzymuje się GB z doładowań swojego konta , przez konto bankowe ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@jan1 GB z doładowań można otrzymać tylko z doładowań przez stronę internetową:
https://doladowania.orange.pl/ lub konto Mój Orange. Jeśli doładujesz bezpośrednio przez bank, kod wydruk z terminala, to GB z doładowań nie dostaniesz.
- « Poprzedni
- Następny »