- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie można się zalogować na PC do wykazu połączeń. Po wpisaniu kodu autoryzacyjnego nie dzieje się nic. Formularz do autoryzacji jest wyświetlany w stanie zawieszenia. Nadmieniam, że umiem pisać JavaScripty i wiem, że przeglądarka ma włączoną ich obsługę. Próbowałem zresztą na różnych przeglądarkach, jak i w trybie prywatnym. Czyszczenie pamięci nic nie pomaga. Dzieje się tak od około tygodnia. Wyraźny błąd serwera. Potrzebny mi wykaz na dużym ekranie, a nie ekranik na telefonie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wczoraj się zalogowałem, ale nie pamiętam na której przeglądarce. Dzisiaj na Vivaldi nie idzie ani w zwykłym, ani w trybie incognito. Ponadto nie da się zalogować na niej do Nasz.Orange, bo system wykonuje niezrozumiałe przekierowania i mówi, że nie ma takiego adresu. Natomiast na Firefox idzie wszystko i to w zwykłym trybie. Wygląda na to, że system ma 'uczulenie' na niektóre przeglądarki i bierze je za roboty. Byłoby niedobrze, gdyby się okazało, że system bada przeglądarki za pomocą analizy nagłówka HTTP_USER_AGENT.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z dostępem na PC do wykazu połączeń numeru na kartę
Potwierdzam, nie da się autoryzować po wprowadzeniu kodu (przycisk staje się wyszarzały):
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Janusz_Sz i @Glut, jak tam u was sytuacja, bo u mnie po staremu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim już działa, w trybie incognito poszło.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wczoraj się zalogowałem, ale nie pamiętam na której przeglądarce. Dzisiaj na Vivaldi nie idzie ani w zwykłym, ani w trybie incognito. Ponadto nie da się zalogować na niej do Nasz.Orange, bo system wykonuje niezrozumiałe przekierowania i mówi, że nie ma takiego adresu. Natomiast na Firefox idzie wszystko i to w zwykłym trybie. Wygląda na to, że system ma 'uczulenie' na niektóre przeglądarki i bierze je za roboty. Byłoby niedobrze, gdyby się okazało, że system bada przeglądarki za pomocą analizy nagłówka HTTP_USER_AGENT.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Janusz_Sz czasem te aktualizacje przeglądarek są do bani. Lepiej mieć kilka.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
No ja na Edge, na bieżąco aktualizowanej, nic nie zobaczę, na innych nie sprawdzałem i jakoś skakanie po nich mi się nie uśmiecha.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim chodzi właśnie o to, że nie zawsze jest łatwo zaktualizować swoje oprogramowanie do danej przeglądarki. Nie chcę ich tłumaczyć, ale rozumiem problem. Niestety konsultanci nie. @Michał czy jako bardziej "cyfrowy" niż Twoi koledzy z BOK, mógł byś to zgłosić do techników, żeby przejrzeli się temu na różnych przeglądarkach?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Glut sprawdzimy co da się z tym zrobić.