- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Oszustwo na OLX
Cert Orange jest bardzo dobrym stroną dla społeczności ostrzagajacymi przed oszustami. Czasami wbijam na stronę Cert Orange i sprawdzam jakie nowe sa zagrożenia 🙂
Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Oszustwo na OLX
Jeśli olx to tylko z odbiorem osobistym, w innym przypadku wolę nawet dopłacić lub opłacić prowizję żeby w razie czego być bezpiecznym…..
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Oszustwo na OLX
Wydaje mi się, że seniorzy czytają te alerty 🙂 Seniorzy jest to grupa, która wyjątkowo jest narażona na sieciowe oszustwa. Dlatego Cert Orange ruszył z cyklem materiałów filmowych (nie)Bezpieczna Sieć, która jest skierowana również do Seniorów. Niestety grupa ta jest jedną ulubionych celów oszustów w internecie.
Materiały filmowe znajdziecie w tym linku https://cert.orange.pl/materialy-filmowe/
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Oszustwo na OLX
@artur912napisał(-a)Najlepiej jest płacić blikiem i blikiem zbliżeniowym.
Dodaj, że „najlepiej” dla Ciebie. Ja wolę płacić nieswoimi środkami (KK) i mieć chargeback.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Oszustwo na OLX
Nigdy nie daje aby płatność kodem blik była bez potwierdzona, a NFC włączam praktycznie przy kasie a tak mam wyłączony.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Oszustwo na OLX
@artur912 Ale co Ci daje wyłączenie NFC? Przecież nr karty pojawia się dopiero po odblokowaniu telefonu.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »