- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam...od lat posiadam konto na portalu orange.pl. Wcześniej korzystałem ze starej aplikacji Mój Orange na starym telefonie. Teraz mam Orange Love i chciałem skorzystać z nowej aplikacji Mój Orange 4.1 i niestety nijak nie mogę się do niej zalogować żeby zobaczyć swoje płatności.
Pomóżcie, bo nerwowo nie daję rady. Dzwoniłem na infolinię i powiedzieli, że do apki mogę się zalogować hasłem i loginem z orange.pl...sam już nie wiem, co robię źle.
Aplikację to najnowasza wersja.
Pozdawiam
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Ksosik, w aplikacji wchodzisz na pełne logowanie, ale bez logowania i wymuszasz albo poprzez Dalej, albo Przypomnij hasło, cztery kroki. Pierwszy krok to trzy opcje-e-mail,sms lub pin...potem dalsze kroki. Na szybkim podglądzie nie ma możliwości podejrzenia wszystkiego, tylko część operacji. Jeżeli nie dojdziesz sam do ładu z hasłem, to proś jutro na czacie przez zakładkę Kontakt. Ja idę nyny. Pozdrówki
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak możliwości zalogowania się do aplikacji Mój Orange
@Ksosik, też mam 4.1 i logujesz się pełnymi danymi, czyli numerem usługi oraz hasłem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Ksosik, to zrób tak: Daj opcję pełnego logowania i na dole masz opcję przypomnij hasło. Postępuj zgodnie z sugestiami i na maila powinien Ci przyjść link.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zrobiłem, tak jak sugerujesz...podaję nr tel. lub login i wyskakuje info, że operacja nie powiodła się.
Lipa totalna. Nie mogę sprawdzić swoich płatności. Na orange.pl też coś pozmieniali, że nie mogę odnaleźć swoicj faktur.
W aplikacji na szybkim podglądzie działa ok, natomiast z pełnym logowaniem jest problem.
Na orange.pl loguję się po staremu, ale niestety nie mogę wejść w żadne ustawienia konta, sprawdzić stanu wykorzystania środków czy faktur...czasami pokazuje się komunikat, że zmieniłem niedawno umowę i pewne opcje są niedostępne, po czym jest link na główną stronę orange.
Dziwne to bardzo, bo już po podpisaniu umowy logowałem się normalnie na konto.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Ksosik, w aplikacji wchodzisz na pełne logowanie, ale bez logowania i wymuszasz albo poprzez Dalej, albo Przypomnij hasło, cztery kroki. Pierwszy krok to trzy opcje-e-mail,sms lub pin...potem dalsze kroki. Na szybkim podglądzie nie ma możliwości podejrzenia wszystkiego, tylko część operacji. Jeżeli nie dojdziesz sam do ładu z hasłem, to proś jutro na czacie przez zakładkę Kontakt. Ja idę nyny. Pozdrówki
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Ksosik czy któraś z powyższych odpowiedzi burebuska okazała się pomocna? Jeżeli tak, to prośba o oznaczenie jednej - najbardziej pomocnej, jako rozwiązanie. Ułatwi to innym użytkownikom odnalezienie właśnie Twojego tematu i szybsze rozwiązanie problemu
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzień dobry,
Mam podobny problem - z dnia na dzień aplikacja przestała działać - "błąd wczytywania, przełączenie na wybrany numer nie jest możliwe". Badziew.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mam tak samo. Korzystałem sporadycznie ale korzystałem a teraz raptem aplikacja przestała działać nie mogę się zalogować i mam komunikat skontaktuj się z BOA.