- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
U mnie też była aktualizacja, są to jakieś poprawki.
Właściwie dziwne że aplikacja nie może odróżnić numeru który jest w routerze skoro jest połączenie z nadajnikiem Orange. W opcjach telefonu można kartę wyłączyć aby nie mieszał w pobieraniu danych z określonego numeru w routerze.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
Podsunęliście mi jeszcze jedna rzecz, którą należy sprawdzić w aplikacji. Testy robiłem na smartfonie Dual SIM, al z jedną karą SIM Orange. Ciekawe, jak apka wykona szybki podgląd, jak będą dwie karty SIM w smartfonie i czy apka zadziała z wyłączoną transmisją danych. Podejrzewam, że bez transmisji danych nie pójdzie, natomiast szybki podgląd wykona tyko na numerze, który aktualnie udostępnia transmisję danych.
@Zeusek nie da się wykonać szybkiego podglądu dla numeru, który jest w routerze. Karta SIM musi być w smartfonie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
Po WiFi apka nie puszcza. Od razu chce wyłączyć WiFi. Inaczej nie puszcza dalej do szybkiego podglądu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
Już jest wersja apki NMO 5.4, ale ze względu na prace serwisowe, brak możliwości sprawdzenia obecnie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
Coś się koniec grzebanka opóźnia. Miało być koniec wczoraj, a jeszcze obecnie brak dostępu. Czyli z rana po zakończeniu grzebanka będzie można spodziewać się usterek, skoro jeszcze coś działają.
Dobrze, że chociaż niezawodna apka MO 4.15 działa beż problemów.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
@ketrasaArturnapisał(-a)Dobrze, że chociaż niezawodna apka MO 4.15 działa beż problemów.
Tylko nie wiem jak czy jest sens kombinować z zarządzaniem 6 numerami w 4.15 jak w nowej ma to być automatyczne.
Łatwiej jest na razie przez stronę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
Moja nowa aplikacja MO 5.3 działa już i działa jak trzeba, nie wszystkie usługi jeszcze dostępne, ale 3 numery w niej widzę i obsługuje je, stara wersja aplikacji MO niestety wymaga kilku logowań, jak ktoś ma więcej usług w Orange, bardzo to niepraktyczne.
UPS i aktualizacja aplikacji MO mi przyszła, jest teraz 5.4 🙄