- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
😂Zaktualizowane automatycznie z GPlay.
Gdzie jest teraz w aplikacji na 1 ekranie informacje dotyczące ilości minut i SMS oraz GB które mam na koncie tak jak to było w 4.16 gdzie wszystko miałem na 1 ekranie ?
Jak włączyć pokazywanie informacji z wersji 4.16 czyli pozostałe ilości minut ,SMS, GB, złotówki na koncie, ilość do wykorzystania na koncie oraz ilość zużytych danych oraz szybkie doładowania konta ?
Czarny motyw w całej aplikacji ?
Jak usunąć pomarańczowe kafle w 5.11 ?
Jak przywrócić wygląd , informacje i działanie z 4.16 w 5.11 ?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Frugo niestety wersja 5.11 ma taka kolorystyke i nie mozna nic w niej pozmieniac. A widok stanu konta, GB, minut czy smsow jest na glownym ekranie bardzo czytelny wystarczy sie tylko miedzy nimi przelaczac. Ilosc zuzytych danych, minut i smsow po nacisniecu "wykorzystanie"
Rowniez przycisk doladuj jest w widocznym miejscu. Wedlug mnie jest ok. Wszystko jest kwestia przyzwyczajenia😀
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Frugo niestety wersja 5.11 ma taka kolorystyke i nie mozna nic w niej pozmieniac. A widok stanu konta, GB, minut czy smsow jest na glownym ekranie bardzo czytelny wystarczy sie tylko miedzy nimi przelaczac. Ilosc zuzytych danych, minut i smsow po nacisniecu "wykorzystanie"
Rowniez przycisk doladuj jest w widocznym miejscu. Wedlug mnie jest ok. Wszystko jest kwestia przyzwyczajenia😀
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.11
@Frugo Witam, Wersja 4.16 obsługuje stare konta mój Orange, a 5.11 obsługuje nowy Mój Orange. Nie ma możliwości wrócić do starszego z przykrością, to piszę. A co do wyglądu, ciemny motyw ma się pojawić.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Citi2017 mnie akurat kolorystyka aplikacji bardzo odpowiada👍
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@byczyn_86 Ja też nie narzekam, ale to kwestia przyzwyczajenia. 😋
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mi w apce 5.11 brakuje dat przy pakietach.
Obecnie jest ilość ważnych dni, natomiast przy koncie złotówkowym jest data.