- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zewnętrzna domena w poczcie neostrada
Dzień dobry,
mam problem z dodaniem zewnętrznej domeny od home.pl do poczty Neostrady. Wiadomości wychodzą bez problemu jednak nie przychodzą. W poczcie gmail występuje następujący komunikat:
[The recipient server did not accept our requests to connect. Learn more at https://support.google.com/mail/answer/7720 [smtp.hosting.tp.pl. 217.97.216.202: timed out]. Czy ktoś z Państwa miał podobny problem i mógłby mi pomóc?
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam Jaki masz adres SMTP ?
poczta.neostrada.pl Taki powinien być adres SMTP
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@grzes711 Czy na pewno chodzi o pocztę Neostrady? Czy masz inną usługę pocztową wykupioną w Orange?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wydaje mi się ze się nie rozumiemy. Nie chodzi mi o konfiguracje poczty w programie takim jak Outllok albo Thunderbird. Chciałbym skonfigurować moja pocztę (konfiguracja.neostrada.pl) żeby używała zewnętrznej domeny. Załącznik wyżej to zrzut ekranu z edytora rekordow DNS dla domeny (Home.pl).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@grzes711 Nie znam się dokładnie co do funkcjonalności poczty Neostrady. Czy do samej poczty Neostrady możesz podpinać inne domeny? Zwykle jeśli jest to tylko z poziomu przeglądarki, a nie klienta pocztowego.