Witam...
W czarwcu 2015 roku podipisałem umowę z Orange na neostradę.(Opcja do 10Mb, promocja "szybka neostrada" 49zł.
Do tego płacę za utrzymanie łącza 29,24zł.
Wiem, że aktywowałem wtedy e-fakturę którą płacę zawsze w terminie.
Znajomy mówił mi że powinienem mieć rabat coś około 5 złotych z tego tytułu.
Jednak na fakturze nic z tego tytułu nie jest ujęte.
Czy przysługuje mi rabat? Jeśli jest on odliczany to powinna być taka pozycja na fakturze?
Pozdrawiam.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
Przepraszam...w porywie natchnienia pokręciłem usługi. Rabaty za e-fakturę są rozliczone w usługach mobilnych. W stacjonarnych nie kojarzę jak to wygląda...zaraz się do tego odniosę...![]()
Witam
Najpredzej sprawdzisz to na wyszczególnieniu opłat na umowie. Jest tam odniesienie dotyczace abonamentu i wszystkich rabatów odnoszących się do zgód marketingowych i wymienionego przez Ciebie rabatu za e-fakturę. Na fakturach znajdziesz to w szczegółowym rozliczeniu (załączniki)...
Na fakturze nie mam ujętej takiej zniżnki.
Sprawdzę w umowie czy mi przesługuje, jeśli tak to będe pisał reklamację.
Dziękuje za radę.
Możliwe że zniżka za e-fakturę mi nie przysługuje?
@kryst16qaz zniżka za e-fakture dotycz usług mobilnych, w ofertach stacjonarnych za e-fakture przyznawany był rabat na opłatę aktywacyjną.
[edit] @mabud73 dobry refleks! ![]()
Dzięki @Mikołaj za sprostowanie
"Mea culpa"...przepraszam za zamieszanie
...jak to się mówi "błędów nie robi ten, co nic nie robi"
...wiem, troszkę się tłumaczę ![]()
@kryst16qaz jeśli wyjaśniliśmy Twoje wątpliwości oznacz proszę najbardziej przydatną odpowiedź jako rozwiązanie, to pomoże innym szybko odszukać odpowiedzi.
@kryst16qaz Sprawdź proszę, czy któryś z powyższych wpisów jest odpowiedzią na Twój temat. Jeżeli tak, oznacz go proszę jako rozwiązanie. Dzięki temu inni użytkownicy będą mogli szybko znaleźć interesującą ich odpowiedź.