- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dlaczego mam internet wolniejszy od innych
@bartek132435napisał(-a)wlasnie nie wiem, czy nie zrezygnować na rzecz lokalnego dostawcy swiatłowodu, jak nie przydziela mi chociaż 20/2
Jeśli masz możliwość i lojalki nie masz, to światłowód jak najbardziej, będzie szybciej i stabilniejszy net.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
jak wykonać tę zmianę ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
lokalny dostawca w tej cenie 30/3 oferuje, a ja wolal bym juz miec te 80/8, poniewaz u mnie chodzi ono zawsze na 10/1 z odrobiną na +
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@bartek132435napisał(-a)lokalny dostawca w tej cenie 30/3 oferuje, a ja wolal bym juz miec te 80/8, poniewaz u mnie chodzi ono zawsze na 10/1 z odrobiną na +
To porozmawiaj z dostawcą netu, napewno się ogłasza i nr kontaktowy jest, ta twoja oferta słaba i obstawiam linia kiepska stąd tak wolny net, szkoda kasy na takie łącze co masz, po LTE mam 10x szybciej i za 50zł bez ograniczeń transferu na modemie LTE.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Umowa jest na rodziców, a do takiej zmiany ich na pewno nie namowie, bo mam jeszcze telefon domowy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@bartek132435 telefon zostawisz a internet na światłowód przerzucisz, to nie koliduje ze sobą.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
u mnie lte się nie opłaca bo nigdy praktycznie nie ma zasięgu lte, a w telefonach dochodzi do max 20 downlaodu
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
miałem kiedyś lte z tmobile i wiecej nie chce, szybko zuzywalem limit 500gb i predkosc tragiczna była, teraz jest 5x szybciej z tym 10/1
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@bartek132435napisał(-a)miałem kiedyś lte z tmobile i wiecej nie chce, szybko zuzywalem limit 500gb i predkosc tragiczna była, teraz jest 5x szybciej z tym 10/1
Te 10Mb/s to raczej nie masz a bardziej ~ 5Mb/s zgadnę i to przy dobrych wiatrach od Operatora, do innego dostawcy możesz przenieś i telefon, jak dobierzesz telewizję (jeśli mają), to będzie jeszcze taniej.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
wlanie zawsze mam te 10/1, a nawet trochę więcej. pobiera ze steam 1.3 MB/s, a z przegladarki czasami do 1.5 ( wlasnie gram w gre, slucham yt i pobiera mi ze steam 1.3MB/s)