- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Co to ma być neostrada
Witam od dłuszego czasu się borykam z tą usługą mam nadzieje że już nie długo pytam się po raz enty jak usługa do 10 mb/s ma takie parametry
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Co to ma być neostrada
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Co to ma być neostrada
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Co to ma być neostrada
mabud73 nie oczekuje zbyt wiele zresztą wiem co po nich można oczekiwać . Po prostu chciałbym mieć chociaż prędkość ponad 1 mb/s albo jak kiedyś 8-9 mb/s i stabilne 30 60 pingu . Co roku coraz gorzej ehh
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Co to ma być neostrada
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Co to ma być neostrada
@piotr662Najpierw wykonaj test po kablu nie po wifi tez pokaz test z cmd i wpisz wp.pl i pozamykaj wszystkie karty.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Co to ma być neostrada
Nie jestem w stanie wykonać testu po kablu gdyż nie mam gniazdka telefonicznego w pokoju ani laptopa.
Ale powiedz mi co by to zmieniło nawet jeśli bym się połączył po kablu jak spadki są coraz częściej a nawet czasami już mi neta wyrzuca . Nie jest to wina routera gdyż mam kilka w domu i najpierw myślałem że to może on ale zmieniłem na innych to samo . A co do tego zgłaszania nie raz już to robiłem i kończy się tak samo czyli przyjeżdża technik zakłada swoje te śmieszne niebieskie kapcie idzie do routera podłacza się kablem patrzy na parametry i mówi no cóż lepiej nie będzię . Tylko szkoda że jak mi sprzedawali opcje do 20mb/s to 2 czy 3 tygodnie miałem prędkość 18mb/s po czym było tak samo i zmienili na 10mb/s. Czyli mam rozumieć że mimo iż coś co działało wcześniej dobrze po prostu przez te kilka lat się zmieniło ?? Neostrade mam w domu od jakoś 2004 roku i najlepsza opcja to była 2mb/s. Nic się nie psuło małe pingi i zawsze stabilne 2mb/s.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Co to ma być neostrada
napisałe@Anonim, z tego co się orientuję, test z aplikacji wykonywany jest z poziomu serwera OPL (stąd długi czas testu) z bezpośrednim połączeniem z ruterem... rozumiem że wykonanie testu po kablu ma wykluczyć problemy wewnętrzne 😉
@piotr662, z tego co napisałeś wychodzi na to że to wina starej infrastruktury... ciężko będzie to przeskoczyć...a szkoda...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Co to ma być neostrada
vdsl2 poczekajmy do godziny 18 -19 bo jak narazie jest stabilnie 2mb/s i 30 pingu . Hahaha nie wierzę co piszę. Normalnie jak kiedyś .ORANGE COFAMY SIĘ W ROZWOJU ?
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »