- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jacy przedsiębiorcy mogą skorzystać z programu Polska bezgotówkowa w Orange?
Widziałem różne opinie o tym programie, ale nie wiem, czy moja firma się kwalifikuje. Jakie branże mogą z tego skorzystać i jakie są najważniejsze warunki?
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Program Polska Bezgotówkowa – jak działa?
Program Polska Bezgotówkowa to inicjatywa skierowana do małych i średnich przedsiębiorców, której celem jest promowanie i ułatwienie wdrażania płatności bezgotówkowych. Dzięki temu programowi przedsiębiorcy mogą otrzymać terminal płatniczy bez ponoszenia kosztów jego zakupu i obsługi przez określony czas. Właściciele firm mogą korzystać z terminala przez okres do 12 miesięcy bez opłat, co pozwala na testowanie tego rozwiązania bez ryzyka finansowego.
Polska Bezgotówkowa dostarcza terminal za darmo. To nie tylko wygoda dla przedsiębiorcy, ale także większe bezpieczeństwo, ponieważ eliminuje potrzebę posiadania dużych sum gotówki w firmie. Według danych z 2024 roku, aż 46 proc. działających terminali w Polsce to urządzenia otrzymane właśnie w ramach tego programu. To pokazuje, jak dużą popularność zyskała Polska Bezgotówkowa.
Przystąpienie do programu jest proste – przedsiębiorcy wypełniają wniosek online, a następnie otrzymują terminal, który mogą wykorzystywać bez ponoszenia kosztów. To korzystne rozwiązanie dla każdego, kto chce unowocześnić swoją działalność i dostosować się do rosnących oczekiwań klientów.
Zobacz więcej na Polska Bezgotówkowa – jaki terminal płatniczy wybrać?
Na dole masz formularz kontaktowy gdzie możesz uzyskać szczegóły oraz potwierdzić czy Twoja działalność gospodarcza kwalifikuje się do programu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ddyy tu masz wszystko o programie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Program Polska Bezgotówkowa jest skierowany głównie do małych i średnich firm, które do tej pory nie miały terminali płatniczych. Nieważne, czy prowadzisz sklep spożywczy, punkt usługowy, czy restaurację – ważne, żebyś spełniał warunek braku wcześniejszych terminali w Twojej firmie. Szczegóły znajdziesz na ich stronie: https://polskabezgotowkowa.pl/. Terminal dostajesz za darmo na rok i przez ten czas nie płacisz żadnych prowizji od transakcji. Po roku zaczyna się okres, w którym obowiązują standardowe opłaty, ale to już zależy od operatora, z którym podpiszesz umowę. Program jest świetnym rozwiązaniem, jeśli dopiero planujesz wprowadzenie płatności bezgotówkowych – klienci często wolą płacić kartą niż gotówką, zwłaszcza teraz, gdy transakcje zbliżeniowe są takie wygodne.