- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
TVBox+ (dekoder od Canal+) - problem z niepotrzebną synchronizacją z EPG przy nagrywaniu "z rę
Z okazji 7 rocznicy forum (!) w końcu zdecydowałem się na złożenie oficjalnego zażalenia na pracę TVBox+, tzn. na jego współpracę z moim dyskiem twardym Toshiba Canvio Basic 2TB. Bo już 3 raz od lutego/marca musiałem go na nowo formatować, żeby dekoder był uprzejmy go zauważyć i na nim coś nagrać. Uprzejmy konsultant przyjął zgłoszenie i zalecił wymianę na... lepszy dekoder, UltraBox+, ten za który się dopłaca 5zł miesięcznie.
No i super - udałem się do salonu w Olsztynie i tu kolejny uprzejmy konsultant poinformował mnie, że akurat nie mają na stanie UltraBox'a, więc proponuje mi wymienić na inny egzemplarz TVBox'a a jeśli to nie pomoże to później mam z tym przyjść i wymienimy... No dobra, wymieniliśmy się pudełkami i podłączyłem w domu ten nowy egzemplarz. Ruszył bez oporu, dysk zauważył jak trzeba i... przez 2 tygodnie działa jak z nut. Nie eksploatuję go zbytnio bo nie mam takich potrzeb ale poprzedni egzemplarz już po kilku dniach czasami albo nie zauważał dysku albo kazał go formatować a ten... działa!
Trzymajcie kciuki, żebym do tego wątku nie musiał już wracać 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
TVBox+ (dekoder od Canal+) - problem z niepotrzebną synchronizacją z EPG przy nagrywaniu "z rę
@bluesmanniaki życzę Ci jak najlepiej ale...nie chcę krakać 😁😉
- « Poprzedni
- Następny »