- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
internet
Witam za pewne sprawy już kilkukrotnie pisano o tym ale nie mogę dojść do tego. Temat jest taki z internetem mobilny. Pobiera mi kb gdy telefon jest w stanie spoczynku jak go nie używam. Miałem włączona lokalizację po GPS wfi i sieci komórkowej. Wyłączyłem to i dalej mi ściąga.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
internet
Taki urok smartfonów. Zawsze system lub jakaś aplikacja ma nieodpartą potrzebę połączyć się z siecią i coś tam posprawdzać.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
internet
Ok ale jest jakieś obejście tego. Czy po prostu wejść w aplikacje i powylaczac użycie danych w sieci komórkowej
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
internet
Ile tych danych pobiera kilka kB ? Nie masz pakietu internetu ? Wyłączając dane komórkowe sprzęt straci funkcjonalność.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
internet
Wczoraj np. 3 razy po 50 kb w nocy 50 kB i tak codziennie. Nawet trafi się 1.2 GB Mam pakiet internet 20 GB. To co po prostu tak musi być, ale trochę bez sensu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
internet
Tak. Te 1,2 GB to pewnie jakieś aktualizacje, sprawdź czy masz włączone aktualizacje automatyczne. Jeśli tak, możesz zmienić na ręczne i będziesz kontrolował zużycie danych.
Ok. 6 MB miesięcznie przy Twoim pakiecie to nic.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
internet
To sprawdź w telefonie zużycie danych przez aplikacje. dowiesz się, która pobrała te GB.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
internet
Ustawienia > użycie danych. Tam masz podgląd zużycia danych przez dane komórkowe i WiFi.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »