- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zamiast migracji 3 numerów z postpaid do prepaid zostały one wyłączone
Witam,
Chciałem zrezygnować z abonamentu na 3 numerach i przenieść je na ofertę na kartę. Okazało się że z końcem okresu karty przestały działać. Konsultant jeszcze wczoraj twierdził, że się migrują. Dzisiaj natomiast inny konsultant, że karty są dezaktywowane 😞 BOK postpiad nic nie pomógł od razu przełączył na prepaida. Tam zgłosiłem reklamację.
Czy jest możliwość gdzieś zgłosić jeszcze problem, żeby problem został potraktowany priorytetowo bo trzy osoby straciły kontakt ze światem? Czas odpowiedzi na reklamacje to podobno tydzień 😞
Pozdrawiam,
Łukasz
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Spróbuj zgłosić sprawę na czacie Orange. Przynajmniej do 30 dni od wyłączenia numery są do odzyskania ale rozumiem, że trzeba "na już". Czat potrafi być skuteczny oczywiście jeśli się trafi na dobrze ogarniętego konsultanta
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@lucpo kontakt infolinia czat i jak trafisz na ogarniętego konsultanta, to powinno dać się załatwić od ręki. Warto mieć przy sobie numery telefonów oraz numery kart SIM, do których były przypisane numery. Zawsze przy rozwiązywaniu umowy należy zaznaczyć, że numery mają być przeniesione do oferty na kartę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cześć @lucpo
Najlepszym rozwiązaniem jest kontakt z doradcą na infolinii Orange. Jeśli jesteś klientem indywidualnym to skontaktuj się z doradcą pod numerem *100 Jeśli trafisz na dobrego doradcę/konsultanta to sprawę powinno się załatwić.
Pamiętaj jeśli będziesz dzwonił na infolinię Orange to przygotuj numery telefonów, które miały być przeniesione z abonamentu na kartę oraz numery kart SIM do który numery były przypisane.
Jeśli jesteś zainteresowany to przesyłam Ci artykuł Orange na temat Zmiana oferty z abonamentu na kartę https://www.orange.pl/omnibook/zmiana-oferty-z-abonamentu-na-karte
Daj znać czy udało rozwiązać sprawę 🙂
Miłego popołudnia 🙂
Pozdrawiam 🙂