- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
TO ZNOWU JA. To jest dramat dlaczego mam taki wolny internet!!!! Korzystam z 3g i maksymalnie mam 2mb/s. Sprawdzałem na innych urządzeniach i tak samo. Byłem w innej miejscowości i pomiar wynosił ok 5 mb/s. Mam wszystkie kreski zasięgu. Wszystko jest w porządku z zasięgiem. No ale nie rozumiem dlaczego akurat w tym miejscu jest taki wolny internet? Czy ktoś mi teraz pomoże nadajnik mam 2km od siebie. Czy to wina nadajnika że jest tak daleko? Współrzędne 51°03'19.7"N 22°50'41.1"E
Stryjno-Kolonia 30 21-065
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pewnie to wina tego że mieszkasz "kawałek" od nadajnika. Ponad to nadajnik może być tak jak kolega napisał powyżej obciążony. Może masz też w pobliżu jakieś inne anteny/urządzenia które zakłucają sygnał. Pomyśl o antenie zewnętrznej do swojego modemu. Pozdrawiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problemy z prędkością internetu mobilnego
Plichciu napisał(-a):TO ZNOWU JA. To jest dramat dlaczego mam taki wolny internet!!!! Korzystam z 3g i maksymalnie mam 2mb/s. Sprawdzałem na innych urządzeniach i tak samo. Byłem w innej miejscowości i pomiar wynosił ok 5 mb/s. Mam wszystkie kreski zasięgu. Wszystko jest w porządku z zasięgiem. No ale nie rozumiem dlaczego akurat w tym miejscu jest taki wolny internet? Czy ktoś mi teraz pomoże nadajnik mam 2km od siebie. Czy to wina nadajnika że jest tak daleko? Współrzędne 51°03'19.7"N 22°50'41.1"E
Stryjno-Kolonia 30 21-065
Widocznie nadajnik jest mocno obciążony. Zgłaszałeś problem np. na stronie Mapa Zasięgu ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pewnie to wina tego że mieszkasz "kawałek" od nadajnika. Ponad to nadajnik może być tak jak kolega napisał powyżej obciążony. Może masz też w pobliżu jakieś inne anteny/urządzenia które zakłucają sygnał. Pomyśl o antenie zewnętrznej do swojego modemu. Pozdrawiam.