Nie można wyświetlić tego widżeta.

Numer przestał działać

Poziom 9, Zwiadowca Przestworzy
  • 7
  • 8
  • 0

Numer przestał działać

Ja jestem czwarty rok i chyba zrezygnuję z Orange.Po zarejestrowaniu nowego nr po 1,5 miesiąca przestał dzialać i nikt  z konsultantów, ani z obsługi salonu nie potrafil mi pomóc.Wymieniłem kartę SIM na nową, którą po 10 minutach miała byc aktywna i dalej nie mogę korzystać z telefonu.Sprawa się ciagnie juz dwa tygodnie i chyba przejdę do konkurencji...

7 ODPOW. 7

Poziom 35, Ekspert Galaktyczny
  • 2850
  • 4795
  • 121

Numer przestał działać

Witam

Zapytam z ciekawości...czy telefon był sprawdzany pod kontem prawidłowego funkcjonowania? Osobiście bym nie odpuszczał kontaktu z BOK. Proponuję wizytę w najbliższym salonie Orange, celem rozwiania wątpliwości.

• 7
  • 8
  • 0

Numer przestał działać

Telefon na pewno jest sprawny.Był sprawdzany na innej karcie SIM.Z tą kartą wydaną mi w salonie nie działa.

• 2850
  • 4795
  • 121

Numer przestał działać

paul_67 napisał(-a):

Telefon na pewno jest sprawny.Był sprawdzany na innej karcie SIM.Z tą kartą wydaną mi w salonie nie działa.

To zadam następne pytanie...czy telefon był restartowany? Po wznowieniu usługi na nowej karcie SIM telefon powinien być wyłączony i ponownie włączony celem ponownnego zalogowania się do sieci...

• 7
  • 8
  • 0

Numer przestał działać

Oczywiści,że tak i to niejeden raz.Już trzeci tydzień jestem bez sprawnego telefonu.Latam tylko do salonu i spowrotem oraz rozmawiam z konsultantami i dalej nic.

• 2850
  • 4795
  • 121

Numer przestał działać

W takim razie, pomimo dobrych chęci, nikt poza przedstawicielem oraz BOK Ci tutaj nie pomoże ze względu na brak możliwości wglądu do danych Twojego konta a co za tym idzie, dokładnej weryfikacji problemu. Pozostaje "powalczyć" z BOK...oraz uzbroić się w cierpliwość...

• 7
  • 8
  • 0

Numer przestał działać

Z BOKiem już nie walczę.Idę do konkurencji.Telefon ma działać i już.Nie mam czasu na marnowanie czasu!

• 2850
  • 4795
  • 121

Numer przestał działać

Rozumiem Twoje zdenerwowanie, niestety tutaj są w większości tylko hobbyści z podstawową i bardziej zaawansowaną wiedzą. Co prawda zaglądają tu pracownicy Orange, ale ze względu na publiczny styl forum, sprawy indywidualne ciężko rozwiązać..