- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Numer przestał działać
Ja jestem czwarty rok i chyba zrezygnuję z Orange.Po zarejestrowaniu nowego nr po 1,5 miesiąca przestał dzialać i nikt z konsultantów, ani z obsługi salonu nie potrafil mi pomóc.Wymieniłem kartę SIM na nową, którą po 10 minutach miała byc aktywna i dalej nie mogę korzystać z telefonu.Sprawa się ciagnie juz dwa tygodnie i chyba przejdę do konkurencji...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Numer przestał działać
Zapytam z ciekawości...czy telefon był sprawdzany pod kontem prawidłowego funkcjonowania? Osobiście bym nie odpuszczał kontaktu z BOK. Proponuję wizytę w najbliższym salonie Orange, celem rozwiania wątpliwości.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Numer przestał działać
Telefon na pewno jest sprawny.Był sprawdzany na innej karcie SIM.Z tą kartą wydaną mi w salonie nie działa.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Numer przestał działać
paul_67 napisał(-a):Telefon na pewno jest sprawny.Był sprawdzany na innej karcie SIM.Z tą kartą wydaną mi w salonie nie działa.
To zadam następne pytanie...czy telefon był restartowany? Po wznowieniu usługi na nowej karcie SIM telefon powinien być wyłączony i ponownie włączony celem ponownnego zalogowania się do sieci...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Numer przestał działać
Oczywiści,że tak i to niejeden raz.Już trzeci tydzień jestem bez sprawnego telefonu.Latam tylko do salonu i spowrotem oraz rozmawiam z konsultantami i dalej nic.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Numer przestał działać
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Numer przestał działać
Z BOKiem już nie walczę.Idę do konkurencji.Telefon ma działać i już.Nie mam czasu na marnowanie czasu!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś