Nie można wyświetlić tego widżeta.

Brak niektórych kanałów z pakietu Extra+

ROZWIĄZANE

Poziom 12, Tropiciel Przestworzy
  • 192
  • 514
  • 0

Witam serdecznie. Mam pakiet premium w Orange IPTV, brak niektórych kanałów z pakietu Extra+: SCI FI, AXN, NOVELAS +,E!, NATURAL LOVE 4K, ELEVEN SPORTS 4, POLSAT JAM JAM. Jeśli chodzi o te kanały chcę powiedzieć że mam pakiet pełny Canal Plus pozostałe kanały z pakietu Extra+ posiadam. Trochę to dziwne kanały są wyrywkowo dane z tego pakietu dla abonentów z pakietem optymalnym ORANGE IPTV. DZIĘKUJĘ i pozdrawiam serdecznie.

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Rozwiązanie:

Ekspert AMA
  • 58
  • 42
  • 57

Dzień dobry, opisana sytuacja wygląda jak by był uruchomiony pakiet Komfortowy, w którym wymienione kanały nie są dostępne (być może w ramach oferty Orange Love Extra lub Orange Love Premium). Proszę o kontakt z infolinią lub najbliższym punktem sprzedaży, żeby zweryfikować posiadany Pakiet oraz wyjaśnić powód braku tych kanałów.

Pozdrawiam serdecznie

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

1 ODPOWIEDŹ 1

Ekspert AMA
  • 58
  • 42
  • 57

Dzień dobry, opisana sytuacja wygląda jak by był uruchomiony pakiet Komfortowy, w którym wymienione kanały nie są dostępne (być może w ramach oferty Orange Love Extra lub Orange Love Premium). Proszę o kontakt z infolinią lub najbliższym punktem sprzedaży, żeby zweryfikować posiadany Pakiet oraz wyjaśnić powód braku tych kanałów.

Pozdrawiam serdecznie