- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mam starter od 2003 gwarantujący na zawsze 5zl więcej od doładowań od 25zl. Zabrano mi to i wmawia mi się jakieś na okrągło, które weszło na rynek w roku 2004 , dowód zdjęcie artykułu na Facebooku! Składałam reklamacje, nikt ich merytorycznie nie rozpatrzył. Nikt nie zadał sobie trudu, by mój konkretnie starter sprawdzić w archiwum Idea Pop!
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jedynym starterem, który dawał +5zł do doładowania za 25zł nie rzadziej niż co 25dni był starter "na okrągło" i tę ofertę zamknęliśmy. Okoliczności i rynek na przestrzeni ostatnich 20-stu lat mocno się zmienił i stąd taka decyzja. Zawsze w takiej sytuacji postępujemy zgodnie z wytycznymi prawnymi i informujemy klientów z odpowiednim wyprzedzeniem dając im możliwość odstąpienia od umowy/ oferty.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jedynym starterem, który dawał +5zł do doładowania za 25zł nie rzadziej niż co 25dni był starter "na okrągło" i tę ofertę zamknęliśmy. Okoliczności i rynek na przestrzeni ostatnich 20-stu lat mocno się zmienił i stąd taka decyzja. Zawsze w takiej sytuacji postępujemy zgodnie z wytycznymi prawnymi i informujemy klientów z odpowiednim wyprzedzeniem dając im możliwość odstąpienia od umowy/ oferty.