Nie można wyświetlić tego widżeta.

Mam starter gwarantujący 5zł więcej za doładowania, dlaczego mi to nie działa?

ROZWIĄZANE

Poziom 12, Tropiciel Przestworzy
  • 192
  • 514
  • 0

Mam starter gwarantujący 5zł więcej za doładowania, dlaczego mi to nie działa?

Mam starter od 2003 gwarantujący na zawsze 5zl więcej od doładowań od 25zl. Zabrano mi to i wmawia mi się jakieś na okrągło, które weszło na rynek w roku 2004 , dowód zdjęcie artykułu na Facebooku! Składałam reklamacje, nikt ich merytorycznie nie rozpatrzył. Nikt nie zadał sobie trudu, by mój konkretnie starter sprawdzić w archiwum Idea Pop!

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Rozwiązanie:

Ekspert AMA
  • 118
  • 404
  • 116

Dlaczego nie mam oferty, która gwarantuje 5 zł więcej za doładowanie?

Jedynym starterem, który dawał +5zł do doładowania za 25zł nie rzadziej niż co 25dni był starter "na okrągło" i tę ofertę zamknęliśmy. Okoliczności i rynek na przestrzeni ostatnich 20-stu lat mocno się zmienił i stąd taka decyzja. Zawsze w takiej sytuacji postępujemy zgodnie z wytycznymi prawnymi i informujemy klientów z odpowiednim wyprzedzeniem dając im możliwość odstąpienia od umowy/ oferty.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

1 ODPOWIEDŹ 1

Ekspert AMA
  • 118
  • 404
  • 116

Dlaczego nie mam oferty, która gwarantuje 5 zł więcej za doładowanie?

Jedynym starterem, który dawał +5zł do doładowania za 25zł nie rzadziej niż co 25dni był starter "na okrągło" i tę ofertę zamknęliśmy. Okoliczności i rynek na przestrzeni ostatnich 20-stu lat mocno się zmienił i stąd taka decyzja. Zawsze w takiej sytuacji postępujemy zgodnie z wytycznymi prawnymi i informujemy klientów z odpowiednim wyprzedzeniem dając im możliwość odstąpienia od umowy/ oferty.