- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy w planach są do realizacji tylko filmiki dotyczące pomocy technicznej, czy również z innych obszarów, np: funkcjonowania zamówień na stronie sklepu Orange, czy konto Mój Orange przez www lub apkę?
Teraz można by nagrać materiały dotyczące obsługi apki Mój Orange 5.X - niedługo przecież zastąpi obecną wersję MO 4.15.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nagrywamy nie tylko filmiki dotyczące pomocy technicznej, choć ich jest rzeczywiście sporo. Poruszamy też tematykę płatności i jak najbardziej kanałów digitalnych jak Mój Orange na www.orange.pl czy aplikacji Mój Orange.
Pod koniec maja wracamy do studia 😉 i planujemy nagrać miedzy innymi filmik o nowej wersji appki, także czytasz nam w myślach 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nagrywamy nie tylko filmiki dotyczące pomocy technicznej, choć ich jest rzeczywiście sporo. Poruszamy też tematykę płatności i jak najbardziej kanałów digitalnych jak Mój Orange na www.orange.pl czy aplikacji Mój Orange.
Pod koniec maja wracamy do studia 😉 i planujemy nagrać miedzy innymi filmik o nowej wersji appki, także czytasz nam w myślach 🙂