- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Urządzenia sa coraz bardziej inteligentne, dekodery posiadają tryb Eco, a co myslisz o smart Eco na dekoderach i routerach, np poprzez naukę zachowan użytkowników i wprowadzanie urządzeń w tryb głębokiego uśpienia automatycznie w momentach statystycznie gdzie nie korzystamy z urządzenia? Czy jest to rozważane?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Osobiście bardzo by mi się to podobało i po części takie możliwości już są. Ale klienci nie lubią jak się im coś tak zmienia. Była jakoś z rok temu próba aktywacji trybu energooszczędnego w całej bazie -> po paru miesiącach 80% klientów go wyłączyło. Ale na pewno będziemy starać z jednej strony patrzeć na to od strony technicznej, a z drugiej komunikacyjno-edukacyjnej: że jest taka możliwość, żeby klienci chcieli i rozumieli, żeby nie budować u nich poczucia, że "ktoś mi coś włączył bez mojej wiedzy".
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Osobiście bardzo by mi się to podobało i po części takie możliwości już są. Ale klienci nie lubią jak się im coś tak zmienia. Była jakoś z rok temu próba aktywacji trybu energooszczędnego w całej bazie -> po paru miesiącach 80% klientów go wyłączyło. Ale na pewno będziemy starać z jednej strony patrzeć na to od strony technicznej, a z drugiej komunikacyjno-edukacyjnej: że jest taka możliwość, żeby klienci chcieli i rozumieli, żeby nie budować u nich poczucia, że "ktoś mi coś włączył bez mojej wiedzy".