- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wasz najciekawszy dzień w pracy, z jakimi wyzwaniami się spotykaliście?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Lubię tę pracę bo każdy dzień jest totalnie inny! Ciężko powiedzieć który był najciekawszy, ale z ostatniego czasu to chyba ten, gdy ciągnąłem śledztwo dotyczące rzekomej oferty pracy, proponowanej za pośrednictwem WhatsApp. Przez cały czas towarzyszył mi dreszczyk emocji, gdy udawałem osobę, która złapała się na lep oszusta, by przejść jak najdłużej ścieżkę i móc to potem dla Was opisać na https://cert.orange.pl/aktualnosci/oferta-pracy-przez-whatsapp-tak-oszusci-wyludzaja-pieniadze/.
Lubię też sytuacje, gdy kolega zajmujący się naszą CERTową pierwszą linią kontaktu przekierowuje do mnie maile od zaniepokojonych internautów. To fajne uczucie, gdy udało się kogoś uspokoić albo wyjaśnić o co chodziło w tym, co zaniepokoiło go w sieci.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Lubię tę pracę bo każdy dzień jest totalnie inny! Ciężko powiedzieć który był najciekawszy, ale z ostatniego czasu to chyba ten, gdy ciągnąłem śledztwo dotyczące rzekomej oferty pracy, proponowanej za pośrednictwem WhatsApp. Przez cały czas towarzyszył mi dreszczyk emocji, gdy udawałem osobę, która złapała się na lep oszusta, by przejść jak najdłużej ścieżkę i móc to potem dla Was opisać na https://cert.orange.pl/aktualnosci/oferta-pracy-przez-whatsapp-tak-oszusci-wyludzaja-pieniadze/.
Lubię też sytuacje, gdy kolega zajmujący się naszą CERTową pierwszą linią kontaktu przekierowuje do mnie maile od zaniepokojonych internautów. To fajne uczucie, gdy udało się kogoś uspokoić albo wyjaśnić o co chodziło w tym, co zaniepokoiło go w sieci.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Najciekawszy dzień w pracy
Tez dorzuce 3 slowa 🙂
Bez cienia watpliwosci dla mnie to i hobby i praca, takze podobno nie pracuje ;]
Cyber to nieustannie zmieniajaca sie rzeczywistosc, wyzwania, nowe zagrozenia, analizy i wdrazanie kolejnych rozwiazan dzieki ktorym jestescie bezpieczniejsi a dodatkowo w moim przypadku MEGA TEAM :] (bez podlizywania sie - serio)