- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
WiFi Calling LG G7
Cześć,
Mam problem z wifi calling. Telefon LG G7 Thinq. Przeszedłem z Play do Orange z przeniesieniem numeru i przestało działać - w ogóle nie mam takiej opcji w ustawieniach, a dosłownie przed wyjęciem karty play ona była. Zmiana byla zaplanowana na wczoraj, karta z play przestała działać więc włożyłem tą od Orange. Jakieś pomysły?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
WiFi Calling LG G7
@Asq95 jeżeli telefonu nie ma na liście wspieranych od Orange to nie będzie ta usługa działać, druga sprawa że wspierane są tylko telefony zakupione z oficjalnej sprzedaży operatorskiej pomarańczowych, no może poza iPhone. Tu lista wspieranych modeli Telefony_VoLTE_Wificalling.pdf (orange.pl)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
WiFi Calling LG G7
Telefon jest wspierany, ale zakupiony od play - tam wszystko dzialalo. W salonie powiedzieli ze bedzie dzialac i tylko dlatego zgodzilem sie przejsc. Ehhh
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
WiFi Calling LG G7
@Asq95 poczytaj jeszcze te artykuły Wykorzystaj sieć | Orange Polska , Aplikacja WiFi Calling | Orange Polska
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
WiFi Calling LG G7
@Asq95 , w salonach liczy się biznes, więc możesz jutro wyjaśnić na czacie, dlaczego nie masz wsparcia. Dzisiaj jest nieczynny.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
WiFi Calling LG G7
Ja im dam biznes.. Mieszkam na takiej dziurze ze bez tego nie moge sie komunikować normalnie, oby jednak wszystko 'jakoś' zadziałało
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
WiFi Calling LG G7
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
WiFi Calling LG G7
Tak, jutro się skontaktuje (to jest LG G7 - jest albo LG G7 Fit albo LG G7 ThinQ więc tam na liście jest błąd (a raczej taką mam nadzieje)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
WiFi Calling LG G7
@Asq95 , ja bym się na Twoim miejscu nie pieklił. Może przyjdzie nowy wójt z "Waszej dziury" i z rolniczych areałów szybko przekształci je w parcele budowlane, a operator szybko wyczuje biznes. Bądź dobrej myśli😀 Z własnych obserwacji to wiem😊
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
WiFi Calling LG G7
Może, znaczy to jest pod Kołem, miejscowość Zielenie, od znaku do znaku i tylko tutaj nie ma zasięgu, wyjdę kawałek za miejscowość i już jest.. Ale światłowód mam i przez to wifi calling był super rozwiązaniem dla mnie
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »