- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Hej, dlaczego vowifi nie działa dla kartowiczów poza PL? Czy usługa ta jest naprawdę dostępna tylko na krajowych wifi?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cześć @soundlovers
Było 2021 r. kiedyś takie pytanie w czasie AMA - oferta na kartę 2 na temat WiFi Calling w roamingu w ofercie na kartę. https://nasz.orange.pl/t5/AMA-oferta-na-kart%C4%99-2/WiFi-Calling-w-roamingu-w-ofercie-na-kart%C4%99...
Dostępność do WiFi calling w roamingu jest jednym z elementów, którymi różnicujemy nasze oferty prepaid i postpaid (w postpaid WiFi calling jest dostępne). W najbliższym czasie nie planujemy tego zmieniać.
Wklejam Ci część tekstu z tego linku. Więcej informacji w linku powyżej
Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cześć @soundlovers
Było 2021 r. kiedyś takie pytanie w czasie AMA - oferta na kartę 2 na temat WiFi Calling w roamingu w ofercie na kartę. https://nasz.orange.pl/t5/AMA-oferta-na-kart%C4%99-2/WiFi-Calling-w-roamingu-w-ofercie-na-kart%C4%99...
Dostępność do WiFi calling w roamingu jest jednym z elementów, którymi różnicujemy nasze oferty prepaid i postpaid (w postpaid WiFi calling jest dostępne). W najbliższym czasie nie planujemy tego zmieniać.
Wklejam Ci część tekstu z tego linku. Więcej informacji w linku powyżej
Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wifi Calling dla kartowiczów za granicą
Dzięki, no strasznie to słabe ze strony Orendża. Przecież nawet taki Virgin Mobile ma zagraniczny VOWiFi
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@soundlovers WiFi Calling działa dla oferty na kartę tylko w kraju. Poza granicą nie działa.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArtur a orientujesz się jak jest we Flexie? Na stronie Or wyczytałem, że działa, ale tylko w EU. Z kolei gdzieś na fejsie wyczytałem, że komuś działało w Stanach.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@soundlovers FLEX i abonament na WiFi Calling za granicą działa. Tylko oferta na kartę nie ma usługi w roamingu.
Informacje podane na stronie:
https://www.orange.pl/poradnik/siec-komorkowa/dzwonienie-przez-wi-fi-poznaj-wi-fi-calling/
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Właśnie dokładnie o tym mówię.
Którzy klienci Orange mogą korzystać z usługi?
- Klienci z abonamentem komórkowym i Orange Flex mogą korzystać z usługi w Polsce i za granicą (Orange Flex w UE).
Tutaj piszą tylko o UE, a na fejsie facet pisze, że na flexie używał VoWifi z powodzeniem w Stanach...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@soundlovers nie mam takich informacji, ani osobiście nie sprawdzałem, więc trudno potwierdzić. Być może faktycznie działa we FLEX WiFi Calling nie tylko w UE.