- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostępność światłowodu
@kuba_23 rozumiem Cię, ale pewnie tą mapę tworzy jakaś zewnętrzna firma. Zgłoś sprawę do BOK i tyle. Pozdrawiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostępność światłowodu
@kuba_23, @Anonim, nie tworzymy map, ani ich nie aktualizujemy, nie ta branża 😉 Zdecydowanie nie ma po co kontaktować się w tej sprawie z BOK Orange.
Zwróćcie uwagę na symbol w prawym dolnym rogu mapy - firma, która dostarcza mapy i je aktualizuje to Emapa. My jedynie nanosimy na nią punkty informujace o zasięgu. Jeśli dobrze pamiętam to kiedyś korzystaliśmy z map Google, a potem przeszliśmy na polską Emapa, nie jestem pewny dlaczego, ale to chyba tutaj nieistotne, w mapach Google też zdarzają się błędy.
@kuba_23, jeśli chcesz, aby dane o nazwie ulicy zostały szybciej zaktualizowane to polecamy kontakt z autorem mapy: http://emapa.pl/kontakt-1
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostępność światłowodu
widzę, że z dyskusji o dostępności światłowodu zrobił nam się temat mapy i jej dokladności, a ja chciałam tylko rzucić pomysł dodatkowej jej funkcjonalności
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostępność światłowodu
► Wpis został tutaj przeniesiony z obszaru komentarzy do artykułu w Bazie Wiedzy pt. Światłowód - podstawowe informacje, ponieważ porusza podobne zagadnienie - Moderator Wiktor ◄
Szkoda ze nie ma w Jaworznie ;(. Mam VDSL-a ale niestety zależy mi na lepszym uploadzie. Wiadomo coś może na temat Jaworzna?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostępność światłowodu
Witam, czy poniższa informacja oznacza, że w danych lokalizacjach rozpocznie się rozbudowa i świadczenie usług w technologii FTTH ???
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostępność światłowodu
W większości lokalizacji termin oddania to styczeń 2017, czyli jak dobrze rozumiem dopiero od tego miesiąca ruszy podłączanie budynków (klientów) w danym mieście.
Jeżeli źle rozumuje to mnie poprawcie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostępność światłowodu
Witam,
czy planowane jest może udostępnienie światłowodu w Swarzędzu, przy ul. Słonecznej?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostępność światłowodu
Stoję przed wyborem dostawcy tv oraz internetu.
Adres: Blok 7 piętrowy, Kraków, ul. Chmieleniec 14.
Proszę o informacje jakie są szanse na doprowadzenie światłowodu do ww. lokalizacji w najbliższym czasie.
Pozdrawiam,
Piotrek
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostępność światłowodu
A kiedy będzie światłowód w Inowłodzu (97-215)? kable od Opoczna były jeszcze w tamtym roku na nowo kładzione jak robili nową drogę. Jakoś usług u was - tragedia... i zreo rzetelnych informacji.