Pogaduchy 2.0

Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy
  • 549
  • 2492
  • 31

Pogaduchy 2.0

Cześć Wam na nowym pogaduchach. Emotikon: Bardzo szczęśliwy 

Ciekawe, czy podejmie się ktoś przeczytania całych starych pogaduch od pierwszej do ostatniej strony Bardzo szczęśliwy robot

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Pogaduchy 2.0

Jak te konto reaktywowałem tego roku, to "Pogaduchy" przeczytałem całe, ale teraz to bym odpuścił, za bardzo się rozrosły 🤣

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Pogaduchy 2.0

Cześć @Mariusz  Emotikon: Bardzo szczęśliwy Jak komuś to będzie potrzebne dla zabicia czasu, to poczyta sobie. Może to dać do druku, te nasze ble, ble o wszystkim i o niczym ?  Emotikon: Mrugający

Poziom 28, Znawca Przestworzy
  • 2431
  • 4133
  • 56

Pogaduchy 2.0

@Mariusznapisał(-a)

Cześć Wam na nowym pogaduchach. Emotikon: Bardzo szczęśliwy 

Ciekawe, czy podejmie się ktoś przeczytania całych starych pogaduch od pierwszej do ostatniej strony Bardzo szczęśliwy robot

Wątpię, że znajdzie się jakiś masochista 😄

@Anonim ja powiadomienia mailowe mam wyłączone do wszystkich tematów, ale sporo z komórki wchodzę na NO, więc i tak jestem na bieżąco w tematach, w których się udzielam. 🙂

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Pogaduchy 2.0

@-brtk- , można do minimum ograniczyć także te, w których się udzielasz. Zrób przegląd w profilu i możesz pousuwać co nieco. A masochiści to też ludzie i ja ich nie będę oceniał.

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Pogaduchy 2.0

@Anonim  ja na bieżąco usuwam śledzone tematy, powiadomienia by mnie zasypały, szczególnie z "Pogaduch" 🙃

Poziom 28, Znawca Przestworzy
  • 2431
  • 4133
  • 56

Pogaduchy 2.0

@Anonimnapisał(-a)

@-brtk- , można do minimum ograniczyć także te, w których się udzielasz. Zrób przegląd w profilu i możesz pousuwać co nieco. A masochiści to też ludzie i ja ich nie będę oceniał.

Przeglądałem ustawienia, dlatego zdecydowałem się całkiem wyłączyć powiadomienia email, bo nie mam "stałych" wątków, które by potrzebowały powiadomień na maila. 🙂 A, że często jak pisałem wpadam z komórki, to i tak jestem na bieżąco 🙂

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Pogaduchy 2.0

@-brtk-  na @ to od początku, mam wyłączone wszystkie powiadomienia, jakbym nie bywał na forum to inna sprawa.

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 20931
  • 60275
  • 821

Pogaduchy 2.0

@Anonimnapisał(-a)

@ketrasaArtur , faktycznie "tryskasz" Emotikon: Mrugający pesymizmem. @Citi2017  wyzbył się marudzenia, a Ty się nabawiłeś. No nie, ja przy Tobie zwariuję, jak będziesz marudny Emotikon: Język Krzysiu, daj mu odtrutkę Emotikon: Bardzo szczęśliwy

Skoro mamy zmianę na pogaduchy 2.0, to i ja muszę coś zmienić Emotikon: Mrugający

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 2130
  • 6809
  • 70

Pogaduchy 2.0

A czy nie miało być tak, że pogaduchy będą miały oddzielny wątek na każdy rok? coś w stylu Pogaduchy 2020, żeby ułatwić nawigację... bo pamiętam na ten temat dyskusję...