- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
► Temat, ze względu na poruszane zagadnienie, został przeniesiony z kategorii O społeczności - Moderator Wiktor ◄
Witam, jak pozbyć się upierdliwych numerów dzwoniacych do mnie z numerów takich jak ten 223970665
Jest to bardzo denerwujące, a nawet potrafi mi zabierać pieniążki z konta....
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Damianosnapisał(-a)Witam, jak pozbyć się upierdliwych numerów dzwoniacych do mnie z numerów takich jak ten 223970665
Jeśli masz telefon z możliwością blokady to po prostu klik i zablokuj owy numer, ale po co oddzwaniasz to nie wiem
Wpisz w google owy numer i dowiesz się o nim wszystkiego z komentarzy które zamieścili ludzie do których również dzwoniono z takich numerów.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Upierdliwe numery
Niestety z poziomu operatora nie ma możliwości zablokowania numeru. Najlepiej to zrobić na poziomie aparatu telefonicznego (o ile to możliwe). Możesz też poszukać w internecie firmy do której należy numer i napisać do niej że nie życzysz sobie kontaktu.
Trochę niejasna jest kwestia co masz na myśli, że taki numer potrafi zabierać pieniądze z konta. Połączenia przychodzące w Polsce są za free (lub masz wyraźną informację o koszcie). Sprawdź na BOK http://orange.pl/kontakt co tak naprawdę zabiera kasę - może masz jakąś usługę premium lub usługę elektroniczną aktywną.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Upierdliwe numery
Dzwonia numery różne, a ja czekam na ważny telefon więc oddzwaniam i wtedy nikt nie odbiera a kasa leci.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Damianosnapisał(-a)Witam, jak pozbyć się upierdliwych numerów dzwoniacych do mnie z numerów takich jak ten 223970665
Jeśli masz telefon z możliwością blokady to po prostu klik i zablokuj owy numer, ale po co oddzwaniasz to nie wiem
Wpisz w google owy numer i dowiesz się o nim wszystkiego z komentarzy które zamieścili ludzie do których również dzwoniono z takich numerów.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś