- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam. Mam pytanie. Jak ustawić skaner tak, aby skanował do dysku twradego podłączonego do portu usb funboxa. Jakie dane wpisać w skanerze? Potrzebna jest ścieżka, nazwa użytkownika, hasło. Ścieżka może być w formie adresu ip. Czy da się to zrobić i jeśli tak to jakie dane wpisać?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@mr_stahuu jak dobrze pamiętam jakiś czas temu podobny był temat. Dysk pod USB FunBox-a działa nie stabilnie, więc nie polecam takiego rozwiązania. Dużo lepiej działa dysk sieciowy podłączany skrętką pod port LAN w FunBox-ie.
Moim zdaniem szkoda czasu na niestabilne rozwiązanie. Kup dysk sieciowy, lepsze i stabilne rozwiązanie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@mr_stahuu jak dobrze pamiętam jakiś czas temu podobny był temat. Dysk pod USB FunBox-a działa nie stabilnie, więc nie polecam takiego rozwiązania. Dużo lepiej działa dysk sieciowy podłączany skrętką pod port LAN w FunBox-ie.
Moim zdaniem szkoda czasu na niestabilne rozwiązanie. Kup dysk sieciowy, lepsze i stabilne rozwiązanie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Skan do dysku Funbox
Jak masz funbox 3.0 to zadzwoń na infolinie albo napisz na czat i poproś aby Ci zdalnie wgrali poprawkę wyświetlania dysku usb do modemu, u mnie pomogło zaś jeśli masz wersje 2.0 to jest tak jak napisał ketrasa.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Skan do dysku Funbox
mam 3.0. Popróbowałem i zadziałało ze stabilnością póki co nie jest źle.