- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Digital Care - Nota obciążeniowa
Odesłałem telefon 08.06.2021 na naprawę telefonu, okazało się że nie ma części, i digital care po 30 dniach miało mi przedstawić ofertę na nowe urządzenia, oferta dotarła dopiero 03.08.2021 czyli prawie 2 miesiące po terminie. Czy jest jakaś możliwość aby przenieść ratę za sprzęt ( 1 miesiąc) na digital care które przetrzymywało moje urządzenie nie oferując nowego urządzenia. Nie zamierzam płacić raty za sprzęt skoro leżał w serwisie w dodatku serwis nic sobie z tego nie robi, wielokrotnie pisałem meila czy to do digital czy do rzecznika i nie spotkałem się z żadną odpowiedzią. Spotkał się ktoś z podobnym problemem ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@paniedarek raty i tak trzeba zapłacić, czy teraz czy miesiąc później... Możesz jednak wnioskować o rekompensatę z tytułu nie rozpatrzonej pozytywnie reklamacji/ naprawy
P. S. Sugeruje nie reklamowanie usługi, która przecież działa w innym telefonie, a reklamacje uslugi ubezpieczenia telefonu
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A czy absurdem nie jest ze maja 30 dni na oferte a oferta jest po blisko 60 dniach i w tym czasie przetrzymuja telefon bez jakichkolwiek informacji. A czy absurdem nie jest ze infolinia czy wielka pani rzecznik nie racza odpisac na zadnego meila?
Kazdy telefon na infolinie konczyl sie tak samo ze jutro otrzymam oferte i tak zbywany bylem przez 2 tygodnie. Jedynym absurdem to jest podejscie do klienta i robienie z niego idioty.
Dzieki! Sugestia z ubezpieczeniem to dobry pomysl.
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
1) umowa na abonament na usługi telekomunikacyjne
2) umowa na zakup na raty
3) umowa ubezpieczenia.
Jeśli w umowie ubezpieczenia nie ma słowa o spłacie rat, to Ci się to nie zależy. Poza tym radzę nie łączyć spraw bo jeśli otrzymasz ulgę - to pamiętaj o odprowadzeniu podatku.
Niestety to się nie łączy miedzy sobą.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@paniedarek , @Piotrekk85 mówimy tylko o umowie ubezpieczeniowej
- Oznacz jako nowe