- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzisiaj pisząc z jednym z użytkowników i szukając dla Niego informacji, natknąłem się na takie informacje dotyczące archaicznej już usługi Orange Cloud (tutaj😞
@Artur, @Mikołaj, @Jarek, takie kwiatki są niedopuszczalne 🙂 Wiem, że są wakacje, ale na litość boską, za co niektórym płacą???
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Trafiłeś na zrzut ekranu, na którym przypadkiem znalazła się informacja o archaicznej usłudze. Nigdzie nie ma info, że usługa działa, to zrzut ekranu, więc ta informacja się nie indeksuje w wyszukiwarkach i jest nie do znalezienia inaczej niż "przypadkiem".
Ukryjemy info o Orange Cloud na zrzucie, a Tobie, @nikodem_dyzma, polecamy skorzystać z wakacji i wyluzować 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Trafiłeś na zrzut ekranu, na którym przypadkiem znalazła się informacja o archaicznej usłudze. Nigdzie nie ma info, że usługa działa, to zrzut ekranu, więc ta informacja się nie indeksuje w wyszukiwarkach i jest nie do znalezienia inaczej niż "przypadkiem".
Ukryjemy info o Orange Cloud na zrzucie, a Tobie, @nikodem_dyzma, polecamy skorzystać z wakacji i wyluzować 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Błędne informacje na stronach Orange dotyczące nieistniejącej usługi Orange Cloud.
Artur napisał(-a):Trafiłeś na zrzut ekranu, na którym przypadkiem znalazła się informacja o archaicznej usłudze. Nigdzie nie ma info, że usługa działa, to zrzut ekranu, więc ta informacja się nie indeksuje w wyszukiwarkach i jest nie do znalezienia inaczej niż "przypadkiem".
@Artur nieskromnie przypomnę, że już dawno sygnalizowałem takie miejsca na stronach Orange.pl gdzie jest jeszcze widoczne coś o chmurze... 😉 i sprawdziłem w jednym z miejsc, które zgłaszałem - linku już nie widać. 🙂
ps. skorygowałem pisarsko temat 😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś