- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zepsuty pilot
@rj7rad obadaj czy nie jest skręcone, czasem 2 śrubki, potem do okoła trzeba zwolnić zatrzaśnięcie, ja tam pazurem to robię, waciki i woda po goleniu, choć może to nie super środek, ale daje radę na dłużej 🤣
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zepsuty pilot
Gumowe klawiatury można umyć płynem do mycia naczyń z wodą, tylko potem trzeba czekać aż wyschnie, na płycie głównej miejsca kontaktu klawiszy czymś co zdejmnie zabrudzenie, coś nie na wodnym roztworze.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zepsuty pilot
Umyłem wszystko spirytusem. Niestety nie pomogło, ale dziękuję za pomoc. Jutro skontaktuje się z Orange. Pozdrawiam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@rj7rad Bezpieczniejszym od kupowania na wolnym rynku jest zgłoszenie wymiany sprzętu z zaznaczeniem uszkodzonego pilota. Niestety nie można wymienić elementu, a jedynie komplet, o czym pamiętaj przy wymianie. Konsultant w BOK będzie oczekiwał wszystkich elementów zestawu. Jeśli masz dysk nie należy on do kompletu. Przy UHD 88 do kompletu nie zalicza się też karty. Przy ICU100 nie ma takich rozterek.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zepsuty pilot
Dzięki za zainteresowanie tematem i rady. Dziś rozmawiałem z konsultantem i drugi dekoder wraz z pilotem już na mnie czeka w salonie. Prawdopodobnie jutro odbiorę.
Dziękuję wszystkim zainteresowanym.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »