Nie można wyświetlić tego widżeta.
Nie można wyświetlić tego widżeta.
Nie można wyświetlić tego widżeta.
Highlighted

Poziom 22, Pasjonat
  • 284
  • 727
  • 14

Test prędkości

U mnie tak samo, problem dalej występuje i nic się nie zmieniło. 😕
Highlighted

Poziom 35, Ekspert
  • 2835
  • 4438
  • 122

Test prędkości

Przypomniał mi się wątek z podobnymi objawami, ale przyczyną było co innego...

https://nasz.orange.pl/t5/Światłowód-i-Neostrada/Nie-działa-speedtest-Orange/m-p/14043#M1954
Highlighted
Konto usunięte

Nie dotyczy

Test prędkości

Ani drgnie na IE z włączoną lokalizacją, ani też InPrivate, gdzie coś drgnęło i przyciemniło obraz z poziomą kreską:

InPrivate.JPG

Highlighted

Zespół Nasz Orange
  • 850
  • 3035
  • 47

Test prędkości

Sugerując się poprzednią sprawą, o której wspomina @mabud73, sprawdziłem też na Neostradzie z ipv4 i efekt jest jak u Was, z samym pingiem wyświetlanym na komórce.

Highlighted

Poziom 35, Ekspert
  • 2835
  • 4438
  • 122

Test prędkości

Czyli wychodzi na to że stary speed test nie lubił ipv6, a nowy nie lubi ipv4 😉
Highlighted

Zespół Nasz Orange
  • 850
  • 3035
  • 47

Test prędkości

Ipv6 też nie lubi, efekt jest ten sam. Dzięki naszym testom, jestem pewien, że diagnoza i rozwiązanie problemu będzie łatwiejsze 🙂

Highlighted

Poziom 35, Ekspert
  • 2835
  • 4438
  • 122

Test prędkości

Pewnie konflikt przeglądarkowy 🙂
Highlighted
Konto usunięte

Nie dotyczy

Test prędkości

Ja pozwoliłem wykonać test speed na innym łączu po ipv4 przez wifi 

test.PNG

Highlighted
Konto usunięte

Nie dotyczy

Test prędkości

Bez tytułu6.png

To wszystko 

Highlighted

Poziom 35, Ekspert
  • 2835
  • 4438
  • 122

Test prędkości

Czyli wszędzie...ping i ..............cisza 🙃