Nie można wyświetlić tego widżeta.

Światłowód oferta dla nowych

Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy
  • 1304
  • 3163
  • 31

@szewol  w zasadzie można zastosować dwa rabaty dla Orange Światłowód.  Chcesz szczegóły odezwij się na prv

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 282
  • 1020
  • 6

@szewol wysłałem ci pw

• 643
  • 2740
  • 5

Jeśli o mnie chodzi to brałbym 600mb

W moim przypadku FB 3 to był koszmar, może dlatego że mam sporo urządzeń.....moden mało stabilny i wymagający resetu średnio raz na 4-6 miesięcy  
Nie bez znaczenia był też fakt że biorąc 300mb nigdy pełnej prędkości nie miałem a przy 600 mam prędkość nieznacznie wyższą niż ta wynikająca z umowy. 
Wifi w fb 6 też znacznie lepsze i bardziej "przyszłościowe" a pamiętajmy że ton umowa na dwa lata. 

Poziom 32, Pasjonat Galaktyczny
  • 2458
  • 11741
  • 99

@_Artek_napisał(-a)

Nie bez znaczenia był też fakt że biorąc 300mb nigdy pełnej prędkości nie miałem a przy 600 mam prędkość nieznacznie wyższą niż ta wynikająca z umowy.

Zrzut ekranu 2025-02-07 091713.jpg

• 643
  • 2740
  • 5

Mam usługę na infrastrukturze innego operatora być może z tego wynikał fakt że u mnie 300 nigdy nie było 300 🙂 

Poziom 32, Pasjonat Galaktyczny
  • 2458
  • 11741
  • 99

@_Artek_Nie twierdzę, że tak nie było. Widocznie miałeś pecha i do urządzenia i do łącza. Chodzi o to aby OP miał wiedzę jak takie łącze powinno działać. Ja wróciłem z 600 na 300, ponieważ w codziennym użytkowaniu i tak nie widziałem różnicy.

Poziom 17, Badacz Przestworzy
  • 18
  • 85
  • 0

Z nju jest ten problem, że dociera do niektórych lokalizacji z opóźnieniem - na przykład u mnie dalej pokazuje brak zasięgu, mimo, że światłowód Orange działa jakoś od października.

Polecam też wziąć dodatkowe urządzenie ONT od technika przy montażu, nie trzeba go używać, a kiedyś jak okaże się, że będzie potrzeba zmiany routera na prywatny, nie od operatora, to uzyskanie takiego ONT nie będzie możliwe.

• 643
  • 2740
  • 5

Mimo wszystko różnica między FB 3 a FB 6 to dla mnie przepaść , nie zdecydowałbym się na fb3 przy nowej umowie na 2 lata.