- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód oferta dla nowych
@szewol w zasadzie można zastosować dwa rabaty dla Orange Światłowód. Chcesz szczegóły odezwij się na prv
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jeśli o mnie chodzi to brałbym 600mb
W moim przypadku FB 3 to był koszmar, może dlatego że mam sporo urządzeń.....moden mało stabilny i wymagający resetu średnio raz na 4-6 miesięcy
Nie bez znaczenia był też fakt że biorąc 300mb nigdy pełnej prędkości nie miałem a przy 600 mam prędkość nieznacznie wyższą niż ta wynikająca z umowy.
Wifi w fb 6 też znacznie lepsze i bardziej "przyszłościowe" a pamiętajmy że ton umowa na dwa lata.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@_Artek_napisał(-a)Nie bez znaczenia był też fakt że biorąc 300mb nigdy pełnej prędkości nie miałem a przy 600 mam prędkość nieznacznie wyższą niż ta wynikająca z umowy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mam usługę na infrastrukturze innego operatora być może z tego wynikał fakt że u mnie 300 nigdy nie było 300 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@_Artek_Nie twierdzę, że tak nie było. Widocznie miałeś pecha i do urządzenia i do łącza. Chodzi o to aby OP miał wiedzę jak takie łącze powinno działać. Ja wróciłem z 600 na 300, ponieważ w codziennym użytkowaniu i tak nie widziałem różnicy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Z nju jest ten problem, że dociera do niektórych lokalizacji z opóźnieniem - na przykład u mnie dalej pokazuje brak zasięgu, mimo, że światłowód Orange działa jakoś od października.
Polecam też wziąć dodatkowe urządzenie ONT od technika przy montażu, nie trzeba go używać, a kiedyś jak okaże się, że będzie potrzeba zmiany routera na prywatny, nie od operatora, to uzyskanie takiego ONT nie będzie możliwe.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mimo wszystko różnica między FB 3 a FB 6 to dla mnie przepaść , nie zdecydowałbym się na fb3 przy nowej umowie na 2 lata.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »