- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wprowadzenie pakietów CANAL+ z powrotem do oferty
Obecni klienci zainteresowani pakietem z extra posiadając już umowę na C+ ze zobowiązaniem będą musieli dopłacić 70 zł? 😮 😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Praziomeknapisał(-a)Obecni klienci zainteresowani pakietem z extra posiadając już umowę na C+ ze zobowiązaniem będą musieli dopłacić 70 zł? 😮 😄
Nie, posiadając stary C+ z umową lojalnościową nie zamówisz nowego, więc nie możesz dopłacać 70 zł.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jeśli oferta od Orange nie zawiera usługi online to lepiej wykupić bezpośrednio w Canal+.
Mam porównanie w IWU 200 i online C+ wygląda zdecydowanie lepiej.
Oglądam tylko przez apkę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Arti_Kn_Plnapisał(-a)
@Praziomeknapisał(-a)Obecni klienci zainteresowani pakietem z extra posiadając już umowę na C+ ze zobowiązaniem będą musieli dopłacić 70 zł? 😮 😄
Nie, posiadając stary C+ z umową lojalnościową nie zamówisz nowego, więc nie możesz dopłacać 70 zł.
Telewizja Inea:
"Klienci korzystający z dotychczasowego pakietu CANAL+ Prestige utrzymają do niego dostęp do końca swojej obecnej umowy w niezmienionej formie. Mogą również zmienić go na CANAL+ Super Sport, aby przeżyć sportowe emocje w trakcie UEFA Champions League. Wystarczy kontakt z INEA, np. za pomocą aplikacji mobilnej."
Można? Można.
Źródło Telepolis
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zdaje mi się, że najeżdżacie tu na Orange za brak możliwości migracji, ale ona chyba jednak jest... próbowałem z ciekawości dodać sobie nowe paczki (a mam jeszcze na rok umowę na C+ Prestige) i bez problemu mogę wrzucić je do koszyka i kliknąć dalej, mam tylko taki oto skromny komunikat na dole ekranu.
Zmiany jednak nie finalizowałem, bo szkoda mi kasy, a piłki kopanki i tak nie oglądam..
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Moderator odnośnie mojego pomysłu dotyczącego migracji potwierdził tylko, że będzie opcja online w przyszłości przy tym pakiecie..
Zatem jak to w końcu jest?
Online przypadkiem nie zostanie na razie wyłączona.?
Bo obecnie z tej usługi w Orange korzystam.
Nie mam czasu, żeby biegać po salonach Orange a takie wątpliwości chyba powinny być na forum firmowym dokładnie wyjaśnione..
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@zajacp11napisał(-a)Zdaje mi się, że najeżdżacie tu na Orange za brak możliwości migracji, ale ona chyba jednak jest... próbowałem z ciekawości dodać sobie nowe paczki (a mam jeszcze na rok umowę na C+ Prestige) i bez problemu mogę wrzucić je do koszyka i kliknąć dalej, mam tylko taki oto skromny komunikat na dole ekranu.
Zmiany jednak nie finalizowałem, bo szkoda mi kasy, a piłki kopanki i tak nie oglądam..
Czyli już można
@Praziomek- wystarczyło chwilę poczekać.
Edit:
Obecny pakiet C+ przy migracji będzie odłączony wraz ze wszystkimi opcjami dodatkowymi, więc i serwis online również. Serwis online był ściśle powiązany z wykupioną opcją C+. Nie ma podstawy nie ma serwisu. A dla nowego pakietu póki co nie jest dostępny serwis online. ma być nie długo podobno.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wskaże mi ktoś odpowiedni zapis umowy, regulamin dający taką możliwość?
Po drugie, nie wpłynie to na długość umowy Orange Love i będzie można w normalnym trybie ją za kilka m-cy wypowiedzieć?
- « Poprzedni
- Następny »