Nie można wyświetlić tego widżeta.

Czy nowe dekodery 4K Dualbox+ są dostępne w Orange?

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 59
  • 164
  • 0

Czy nowe dekodery Dualbox+ są dostępne w Orange w telewizja satelitarna z Canal+? Czy tylko same te stare już 4K Ultrabox+? Drugie pytanie, czy moduły CI z Canal+ są też już dostępne w Orange, jest taka oferta i czy można na to wymienić dajmy ten ultrabox+?

17 ODPOW. 17

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 2111
  • 5946
  • 197

Nie. Tylko 4k Ultrabox oraz TVBox. Modułów też nie ma.

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 7197
  • 29503
  • 271

@Fred1  przecież dual jest gorszy od ultra (poza tym oba mają ten sam skopany soft), czytasz i jesteś na SK to powinieneś wiedzieć, tam są też informacje dotyczące Twojego pytania, nie wiem po co pytasz o to samo tutaj...

• 59
  • 164
  • 0

@slav72,

Spytałem , gdyż w Canal+ są te 4K Dualbox+, moduły też tam są, skąd mam wiedzieć czy w Orange to jest?

W Orange na satelita jest przecież oferta z Canal+, więc to też powinno być tak samo jak u nich jest, a nie ma trudno.I nie wiedziałem, czy  można dajmy wymienić, podpisać na to nowa umowa w Orange.

Nic, dziękuję za odpowiedzi. Czyli zostaje udać tylko bezpośrednio do Canal+, chcąc to mieć i ten nowy dekoder.

@Arti_Kn_Pl,

A ten TVBox co to jest?

Poziom 29, Znawca Przestworzy
  • 2380
  • 13131
  • 63

@Fred1 niestety nowości w dekoderach vs Oferta Orange nie będzie, dostępny jest tylko podstawowy model dekodera Canal+, by ten nowy dekoder dostać, musiał byś podpisać umowę bezpośrednio w Canal+, nie poprzez pośrednika  Orange.

• 59
  • 164
  • 0

Myślałem w Orange też wprowadzili. A nie ma trudno, wiem już dziękuję.

Poziom 24, Entuzjasta Przestworzy
  • 456
  • 3918
  • 20

@Fred1 nie ma czegoś takiego, że powinno być. To oferta łączona, na takich warunkach jak się firmy dogadały. Nie ma nigdzie powiedziane, że będą takie same dekodery czy dodatkowe pakiety. 

Poziom 15, Badacz Przestworzy
  • 21
  • 64
  • 0

Ultrabox jest jest zdecydowanie lepszy od DualBoxa.

Poziom 29, Znawca Przestworzy
  • 2380
  • 13131
  • 63

@Lecho1 słuszna uwaga 😉

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 7197
  • 29503
  • 271

@Fred1napisał(-a)

@slav72,

Spytałem , gdyż w Canal+ są te 4K Dualbox+, moduły też tam są, skąd mam wiedzieć czy w Orange to jest?

W Orange na satelita jest przecież oferta z Canal+, więc to też powinno być tak samo jak u nich jest,

A ten TVBox co to jest?

@Fred1  oferta C+ w Orange jest okrojona i nigdy nie będzie taka sama czy to pakietowo/kanałowo, czy to sprzętowo jak bezpośrednia. Co do TVbox to najsłabszy dekoder z oferty, poczytaj tu pierwsze cztery wątki Szukaj - Nasz Orange

slav72_0-1677502257942.png

@Lecho1 popieram, to samo napisałem na początku.