- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jakie kanały zawiera usługa Canal+ Online?
Czy jest też tam dostępny też C+4K z HDR?
Pod względem jakości obrazu duża jest różnica na minus, czy dużych różnic jednak nie ma -wobec pakietu C+ przez sat?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim to Ci napisałem że do tych które masz w wykupionym pakiecie i należą do pakietu C+, inaczej mówiąc wszystkie te kanały które wchodzą w skład Prestige będziesz miał również w wersji online.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Canal+ Prestige - jakie kanały są w Canal+ Online?
@Anonim C+ Online zawiera praktycznie te same kanały (z małymi różnicami) które obecnie masz w ofercie na abonament sat w C+, czyli w zależności jaki masz pakiet takie kanały z pakietu masz w usłudze online, w C+ Online jest dostępny C+ 4K z HDR jeśli oczywiście masz pakiet zawierający C+ 4K, różnice pomiędzy sat a online są bardzo małe (nie mam problemów odtwarzając w telefonie na necie mobilnym ani w za pomocą apki w smart tv czy za pomocą Chromecast 4K od Google na starszym tv lub na laptopie), a przewaga usługi online jest taka że nie ma zakłóceń podczas burzy czy intensywnych opadów śniegu/deszczu, premiery są wcześniej niż na sat, dostęp do bibliotek wybranych kanałów, możliwość utworzenia własnej playlisty.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Canal+ Prestige - jakie kanały są w Canal+ Online?
Bardziej mi chodzi o to, że gdybym się zdecydował na pakiet C+ Prestige w Orange IPTV do do jakich konkretnie programów miałbym w Canal+ Online dostęp...?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim to Ci napisałem że do tych które masz w wykupionym pakiecie i należą do pakietu C+, inaczej mówiąc wszystkie te kanały które wchodzą w skład Prestige będziesz miał również w wersji online.