Nie można wyświetlić tego widżeta.

BRAK ZASIĘGU CAŁKOWITY W SAMSUNG GALAXY M35 5G

Poziom 22, Odkrywca Przestworzy
  • 520
  • 2166
  • 13

Oddając telefon do naprawy opisz im, nawet na oddzielnej kartce szczegóły usterki. Bo jeżeli napiszesz : " Słaby zasięg" to technik delikatnie rzecz biorąc zbagatelizuje sprawę. Opisz dokładnie okoliczności i że usterka nie występuje wszędzie. Nie wiem, czyli CCS mają kuplery do testów radiowych, więc po prostu opisz najdokładniej jak się da.

Poziom 14, Tropiciel Przestworzy
  • 19
  • 69
  • 0

Tak zrobiłem. Po zatym wysłałem do Serwisu fotki na których dokłądnie widać brak zasięgu. ZERO KRESEK ANTENKI. Myślę że już tym razem taki dowód dla nich będzie jasny. Nic więcej nie mogłem zrobić.

Poziom 14, Tropiciel Przestworzy
  • 19
  • 69
  • 0

Witam. Pozwoliłem sobie podać Wam kolegom tutaj jaką DOKŁADNIE informację otrzymałem z serwisu CCS z Piaseczna. Oto ich informacja :  " Wymiana płyty głównej, taśmy sygnałowej.Aktualizacja oprogramowania.Przywrócenie ustawień fabrycznych. " - oczywiście po tej ich rzekomo naprawie telefon nadal ma dwie główne usterki : BRAK CAŁKOWITY SIECI , oraz CZUJNIK ZBLIŻENIOWY. Zobaczym co tym razem napiszą , i co ustalą. Jestem cierpliwy....ale uwierzcie mi....DO CZASU.😬😡