- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wniosek o podciagniecie swiatłowodu pod dom - Czy jest jakiś wzór?
@marder Jeśli pominięty, a wokół wszyscy mają to jak nic POPC 🙂
Kwestia ziemne czy napowietrzne...to klucz do dalszych działań
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ludzie tak często piszą jak się dowiedzą od sąsiada obok że ma, ale to jeszcze nie oznacza że wszyscy mają na całej ulicy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ja myślę, że rozmowy międzyoperatorskie na rzecz pozyskania klienta kuleją w praktyce. Chociaż AMA pokazała, że wszystko jest do ogarnięcia...ale "w gadaninie"😊
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Była to inwestycja POPC. Na ulicy sa tylko domki jednorodzinne. Ja jestem właścicielem. Wiem, ze sąsiedzi maja, bo u jednego widziałem i tak wynika tez z mapki https://wyszukiwarka.uke.gov.pl/. Przewody są wkopane. Juz wcześniej słyszałem, ze będą coś robić z internetem. Ale czy ktoś był z firmy? nie wiem. Ja osobiście z nikim nie rozmawiałem. Gdyby tak było to bym na pewno sie zgodził.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Kamilokiedyś @Wiktor napisał artykuł POPC – pytania i odpowiedzi przesyłąm linka https://nasz.orange.pl/t5/Baza-wiedzy-Sie%C4%87-i-dost%C4%99pno%C5%9B%C4%87/POPC-pytania-i-odpowiedz... tutaj są pytanie i odpowiedzi o POPC takie jak: Czy pomimo nieujętego adresu w POPC będzie możliwość podłączenia, jeżeli światłowód biegnie kilkadziesiąt metrów dalej? Adres wykluczony z POPC przez błędnie sprawozdaną inwentaryzację infrastruktury do UKE – co można w tej sprawie zrobić? Po jakim czasie od zakończenia projektu POPC pominięte adresy mogą liczyć na światłowód? Obok mnie są domy z POPC - kiedy mogę liczyć, że zostanę podłączony? 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam czy udało Ci się podłączyć ten światłowód jak tak to w jaki sposób ? mam ten sam problem co ty
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »