- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Motorola Edge 40 VoWiFi, VoLTE
OK. Skoro tak się dopraszasz to napiszę wprost. Jeśli chcesz żeby BOK ci włączył VoLTE, to musisz skłamać w rozmowie z BOK i powiedzieć że właśnie taki telefon, wspierany jak najbardziej i z dystrybucji Orange oczywiście posiadasz. I prosisz uprzejmie o włączenie ręcznie tej opcji, bo nie działa a powinna.
Nie daje gwarancji, ale spora szansa jest.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@j131 Dzięki za radę, będzie trzeba spróbować.
Ogólnie może komuś się przyda, ale znalazłem listę z obsługą VoLTE, oraz VoWi-Fi u poszczególnych operatorów w Polsce.
https://wificalling-volte.pl/
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie zawsze model musi być na liście, aby wszystko śmigało. Po prostu chodzi o to, że operator nie daje gwarancji na właściwe działanie usług.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@alexypp Niby tak, ale u mnie po prostu mimo włączonych wyżej wymienionych usług w telefonie one po prostu nie działają, żadnej ikony VoLte a zadzwonić do kogoś mogę tylko przez 2g.
Rozmowa z konsultantem nie pomogła. Kazał zresetować telefon do ustawień fabrycznych, a on od siebie zresetował ustawienia karty sim.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@berkley007napisał(-a)@alexypp Niby tak, ale u mnie po prostu mimo włączonych wyżej wymienionych usług w telefonie one po prostu nie działają, żadnej ikony VoLte a zadzwonić do kogoś mogę tylko przez 2g.
Rozmowa z konsultantem nie pomogła. Kazał zresetować telefon do ustawień fabrycznych, a on od siebie zresetował ustawienia karty sim.
Brakuje ci odpowiednich ustawień operatora po prostu w odniesieniu do twojego telefonu i dziękować Lenovo za to.
U mnie Nokia śmiga wszystko: Voice, SMS, MMS, USSD kody, SMS-Over-IP etc. Telefonu nie ma na liście 🙂
- « Poprzedni
- Następny »