- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przedłużenie umowy
Piotrekk85 napisał(-a):
Okej ale w trakcie lojalki na stacjonarnych nie zawsze można przejść do Love.
Właśnie że można, tylko trzyma mnie oferta promocyjna Funpacka, bo jest z obwarowaniem. Nie więcej jak 30 dni przed terminem ukończenia umowy można skorzystać i ja bym się załapał.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przedłużenie umowy
@Anonim
Jeśli wierzyć zapisom na stronie Orange to:
Mam już usługi Orange, czy mogę je włączyć do pakietu usług Orange Love?
Jeśli masz internet, telefon lub telewizję w Orange, możesz je włączyć do pakietu Orange Love:
- W przypadku usług komórkowych - w dowolnym momencie z większości istniejących w Orange komórkowych planów taryfowych,
- w przypadku usług domowych ograniczenia w przejściu do Orange Love dotyczą Orange Światłowód oraz Neostrada i FunPack w promocjach z tabletami. W tych przypadkach przejście do Orange Love będzie możliwe na 3 miesiące przed zakończeniem obecnie obowiązującej umowy
Z tego wynika, że tylko w 2 przypadkach nie można przejść w dowolnym momencie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przedłużenie umowy
@ViPER, jest taka rzecz, która nazywa się oferta. Jest kierowana z pozycji Twojego konta, z racji usług, jakie posiadasz. Dodatkowo, jeżeli wyraziłeś zgody marketingowe, to wygląda to nieco inaczej. Możesz także otrzymać ofertę na e-maila. Tak więc, nawet regulamin przytoczony przeze mnie, ma parę szczegółów, które Ty nie zobaczysz. Ja mam pełnego Funpacka, abonament komórkowy i pre-paid. Regulaminy czyta się łącznie i są niezmienne te nadrzędne, typu regulamin świadczenia usług multimedialnych oraz w innym formacie regulamin świadczenia usług telekomunikacyjnych.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przedłużenie umowy
@Anonim, ja też mam Fupacka (nie wiem co masz na myśli pisząc "pełny") komórkę i prepaid.
Z Funpacka czy Neostrady za wyjątkiem światłowodu można przejść w dowolnym momencie trwania promocji na Love.
Ograniczenia podałem wyżej - moja chrzestna ma promocję Tu i Tam z tabletem i faktycznie są jakieś obostrzenia.
Innych z punktu widzenia usług stacjonarnych po prostu nie ma.
Z punktu widzenia komórek możliwe, że są jakieś inne. Pewnie na BOK wyjaśnią.
Tak czy inaczej ostatnich kilka postów w tym wątku dotyczy usług stacjonarnych i pod ich kątem wklejałem zapisy ze strony Orange 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przedłużenie umowy
@ViPER, mam wątpliwości, czy też masz Funpacka. Ja mam telefon stacjonarny, neostradę i telewizję z modemem WHD 80. Salony, a nawet partnerzy Orange posiadają , nie znam szczegółów pojęcia, kody. Może @Piotrekk85 Ci to rozjaśni. Doświadczyłem tej przyjemności, z pożytkiem dla mnie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przedłużenie umowy
@Anonim"Błogosławieni, którzy nie widzieli a uwierzyli" 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przedłużenie umowy
@ViPER, jak to miło sprowokować do szczerości Wcale nie musiałeś, ale skoro uważasz, że mam coś jeszcze do wyjaśnienia, to pisz. Bo weszliśmy w paradę @darusia84.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przedłużenie umowy
ale mam dylemat teraz.
xiaomi już dwa lata temu chciałam brać ale trafił mi się huawei p8, jestem osoba niepełnosprawna wiec w domu jestem 24/7, z internetu korzystam tylko wifi no chyba że brak prądu to przełączam się na ten co mam w abonamencie.
internet stacjonarny - Geopromo I dla Neo 24 - mam 10mb bo tylko tyle mogę mieć no i co dwa lata podpisuje umowę (w tym roku podpisana umowa)
internet mobilny - e-Orange LTE Free Net SIMO - wspólny pakiet GB na konto 5gb - (w tym roku podpisana umowa)
telefon komorkowy - Smart Plan LTE - no limit, internet 2gb
telefon stacjonarny - plan niedrogi - to jest nie ruszane, rodzice to trzymają by nie płacić utrzymanie łącza, choć mówiłam im nie raz by się pozbyć bo nie potrzebne, ale co ja mogę..
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przedłużenie umowy
@darusia84, w takim razie proponuję kontakt poprzez różne formy dostępne także dla Ciebie:
https://www.orange.pl/esupport_b2c_contact_client.phtml
Poprzez aplikację możesz mieć darmowe połączenie.