- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
mabud73 napisał(-a):
...a więc stało się. Muszę stwierdzić zdiagnozowanie u siebie poważnego "Orangoholizmu". Jeżeli w życiu codziennym @Artur, @Misiek62, @vdsl2, @pablo_ck, @Mikołaj, @Jozefg, @Piotrek, @Piotrekk85 oraz @inni pojawiają się podczas rozmów przy obiedzie, oraz mało tego, rodzinka zaczyna się orientować o czym mówię, wskazuje to na stadium poważnie zaawansowane, bardzo ciężkie do wyleczenia
Ha ha! No pięknie, @mabud73, przyznaję się, ma się rozumieć - bez bicia 😉 - że ja też tu i tam "nieonline" rozmawiam o naszych dyskusjach tutaj, niektórzy nawet sami pytają w stylu "co tam u chłopaków z Nasz Orange?" 😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
Ja próbuję się z tego leczyć, ale Orange mnie przyciąga, najbardziej lubię sok pomarańczowy, motyw na telefonie pomarańczowy, skarpetki pomarańczowe, etc... 😜
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
pablo_ck napisał(-a):Ja próbuję się z tego leczyć, ale Orange mnie przyciąga, najbardziej lubię sok pomarańczowy, motyw na telefonie pomarańczowy, skarpetki pomarańczowe, etc... 😜
I jak przyjdzie co do czego, to kamizelka też będzie pomarańczowa??
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przywitaj się
Misiek62 napisał(-a):
Artur napisał(-a):
To żaden problem, @Misiek62, zaraz skasujemy 6 użytkowników i będziesz można zrobić zrzut.
...wszyscy wiedzą, że żartuję, prawda? ; )))Oj tam skasujemy... po prostu czasowo wyłączymy 😉 licznik zredukujemy i po chwili przywrócimy do godności "user" 😄
Zabrzmiało to jak rozmowa na zapleczu warsztatu samochodowego o cofaniu licznika , a tak poza tym coś mnie wieczorkiem tknęło...tak się nakręcamy na ilość użytkowników NO, a to powinno być odwrotnie 🙂 Im mniej tym lepiej...czytać-mniej problemów, chyba że "zwali" nam się tutaj tłum zadowolonych abonentów....