- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
@Citi2017napisał(-a)@wscieklaewka nie dołuj @ketrasaArtur że w każdą niedziele będzie musiał kasę wydać 😄
No cóż ja na to poradzę 😉
Ciebie @Citi2017 to też dotyczy 😂😂😅
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
@Citi2017napisał(-a)nie bo nie dam się
@Citi2017 , i to mi się podoba @ketrasaArtur zamiast dogadzać to randkuje w ciemno. Wyjdzie Ci to bokiem "młodzieniaszku". Ty tak nie kozacz, że drugą młodość przeżywasz Pamiętasz, co Ci mówiłem? Z wirtuozerią daleko nie "zajedziesz"
Witam wszystkich cieplutko Miłej niedzieli na zakupach i gdzie dusza zapragnie A @Anonim masz wyczarować dla wszystkich, a nie żeby się podlizać przed wyborami. Trzeba rozpropagować rozdawnictwo w piękniejszej jej odsłonie, jak w pewnej firmie amerykańskiej na święta. Kto z rodzimych krezusów biznesowych pójdzie w ich ślady? Zobaczcie i poczytajcie sami- 10 mln dolarów dla 200 pracowników...robi wrażenie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
@wscieklaewka nie martw się o kasę. Moja żona wie co robić, aby dobrze na tym wszystkim wyjść Dzięki za info co do niedziel handlowych
@Citi2017 ale animacje powstawiałeś. Prawdziwa choinka, prawie jak na święta. Przy pełnej stronie Twoich wpisów będzie można dostać oczopląsu
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
Powitać @Anonim Może aż tak źle nie będzie. Wiesz, młodzieńcza werwa, podobno teraz mam drugą młodość
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
witam @Anonim gdzie ty podziewasz się @ketrasaArtur z @wscieklaewka mieli w nocy randkę 😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
@Citi2017napisał(-a)witam @Anonim gdzie ty podziewasz się @ketrasaArtur z @wscieklaewka mieli w nocy randkę 😄
@Citi2017 , instalowałem im kamerki do Big Brothera, co by nie narobili czegoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
Tylko się pojawić o odpowiedniej porze i rzec słówko, a już temat się kręcie normalnie
W sumie to dobrze, coraz bliżej 1 k