- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
Tym to nie będę się martwił. Jest coś gorszego niż cukrzyca. Zresztą, na coś trzeba umrzeć, a obecnie nie ma co się przejmować, bo człowiek by się chyba zamartwił od ilości chorób. Najważniejsze jest radość z życia i się bierze jakie jest
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
@ketrasaArturnapisał(-a)Tym to nie będę się martwił. Jest coś gorszego niż cukrzyca.
@ketrasaArtur , może ta opowieść ze snu? Śpi sobie marzyciel na kanapie obok ciepłego piecyka (kozy) i namiętnie "operuje" ręką. Budzi się z wrzaskiem i oparzeniami, bo we śnie myślał, że grzebie "w innym popielniku"
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
@ketrasaArtur , nic nie robić na przymus, to moja dewiza na teraz. Kiedyś tam dojdzie do tysiąca. Jakbyś był w pobliżu, to wyciągnąłbym karty do gry i też w tysiąc można celować. Znasz tę grę?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
@Anonim tak, znam. To jedyna gra w którą za czasów mojego dzieciństwa grali również moi rodzice. Obecnie już dawno w nią nie grałem. Moje dzieci są zainteresowane innymi grami. Karty już dwno odeszły w zapomnienie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
@ketrasaArtur mój kolega pracuje na żurawiu ale padło coś u góry na silniku linki żuraw ma wysokość 16 pięter to coś dla ciebie mechaniku nasz 😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
Co się tak gorączkujesz @ketrasaArtur ? Tutaj przytną uszka, tam wykopią do pogaduch i będzie rachunek na plus Nie nadaję się na terapeutę. Mogę tylko zmobilizować @Citi2017 pozytywnym kopem do wyzbycia się tej wstrętnej cechy. Ciekawe, jak Jego dziewczyna wpływa na morale?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
no tak dokładnie kolega nie wie bo linka ma silnik do zwijania ale nie wykonuje Komedy z kabiny 🙂