- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
Ja przygotowałem wąż podłączony do hydrantu, gaśnicę i 2 packi (takie na muchy). Ostatnio, 3 dni temu, jak było w dzień słonecznie to zleciało tych biedronek dziesiątki a może setki na nasz dom!
A nasze europejski są takie milusie i fajne: https://www.youtube.com/watch?v=ig4o_tsUvbM 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
@Citi2017napisał(-a)@wscieklaewka u mnie już nie ma na razie azjatyckich biedronek 😄
Fajnie to wiedzieć @Citi2017 😉
Już robię paczkę i Ci wysyłam 😁 a co ja mam ich aż nadto więc przygotuj się na ewentualność inwazji 😂😂😂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
@wscieklaewka , "drobnostki" to się przemyca dronami...nowoczesność w domu i zagrodzie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
@Anonimnapisał(-a)A można wiedzieć skąd?
U wrót Mazur. Jadąc szynobusem na lotnisko nawet możesz przypadkiem zauważyć jedno z nielicznych okien z niezgaszonym światłem a z drugiej strony światła masztu konkurencji.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
@wscieklaewka kolega @Bartłomiej nie miał z nimi jeszcze do czynienia jemu wyślemy paczuszkę tych fajnych biedroneczek 😄 a i trochę do @Piotrekk85 naszego 😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
@Anonimnapisał(-a)@wscieklaewka , "drobnostki" to się przemyca dronami...nowoczesność w domu i zagrodzie
Dronów u mnie brak @Anonim
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
@Citi2017napisał(-a)
@wscieklaewka kolega @Bartłomiej nie miał z nimi jeszcze do czynienia jemu wyślemy paczuszkę tych fajnych biedroneczek 😄 a i trochę do @Piotrekk85 naszego 😄
O kurka wodna co Ty myślisz @Citi2017 żem ja pakowaczka jest Ustawię im kierunkowskaz - na Olsztyn lećcie, a @Bartłomiej to raczej ma ich towarzystwo, bo w Krakowie też się rozgościły bestie 😞 no chyba że @Bartłomiej nie jest z Krakowa - hm nie wiem
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz