- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
Ja mam jako awaryjny telefon Nokię 6310i , wyobraźcie sobie że toto ma urządzenie słuchawkowe do gadania bez użycia rąk a oryginalna bateria trzyma tydzień.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
Jozefg napisał(-a):Ja mam jako awaryjny telefon Nokię 6310i , wyobraźcie sobie że toto ma urządzenie słuchawkowe do gadania bez użycia rąk a oryginalna bateria trzyma tydzień.
Heh...to zobacznie co ja wykopałem z szafy Mało tego...leżała w szafie ok 6m-cy, a bateria co prawda jeden "słupek" ale trzyma...ah te czasy ok tygodnia bez ładowania...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
Ja mam troszkę już teraz inne priorytety, cieszę się że @Piotrekk85 wskoczył na nr 1 🙂 Ja teraz muszę dbać o Ukochaną narzeczoną bo za kilka miesięcy zostanę tatą. Tak więc "będzie mnie" tu teraz duużo mniej 🙂 Życzę wszystkim zdrowych i wesołych świąt Bożego Narodzenia 🙂 Pozdrawiam wszystkich: @Piotrekk85 @Jozefg @Anonim @Katani1 @mabud73 @Artur @Remi @Jarek @Misiek62 @Astis @Mikołaj etc etc.......
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
pablo_ck napisał(-a):Ja mam troszkę już teraz inne priorytety, cieszę się że @Piotrekk85 wskoczył na nr 1 🙂 Ja teraz muszę dbać o Ukochaną narzeczoną bo za kilka miesięcy zostanę tatą. Tak więc "będzie mnie" tu teraz duużo mniej 🙂 Życzę wszystkim zdrowych i wesołych święt Bożego Narodzenia 🙂 Pozdrawiam wszystkich: @Piotrekk85 @Jozefg @vdsl2 @Katani1 @mabud73 @Artur @Remi @Jarek @Misiek62 @Astis etc etc.......
To nic innego nie pozostaje tylko pogratulować Owocnego pępkowego Dzięki również za życzenia i wzajemnie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
ps. a mam nadzieję że na wiosnę zatańczymt takiego Can Cana 😜 😜
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
Dzięki @Anonim, Tobie też życzę świąt ze wszystkimi przynależnymi przymiotnikami (zdrowych, wesołych, a może spokojnych) , no i oczywiście duuzo pociechy z potomka i wspólnej radości z narzeczoną... 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
@Anonim W tym wyjątkowym, długo wyczekiwanym czasie, życzę Ci dużo zdrowia, wielu powodów do radości – tych małych i tych dużych. Życzę Ci także, abyś to Boże Narodzenie spędziły z osobami, które są Ci bliskie – niech to będzie czas pełen miłości, spędzony w rodzinnym gronie, czas odpoczynku i refleksji. Wesołych Świąt!