- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mam nadzieję, że może być tu i nie zdublowałem przynajmniej nie znalazłem tego co szukałem. Do rzeczy.
Mam eSIM z flex pytanie jak zrobić backup? Czy po resecie telefonu aplikacja flex przywróci mi ESIM?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Z FAQ Flexa:
Zmieniam telefon na nowy. Jak przenieść eSIM-a ze starego telefonu na nowy?
Masz eSIM-a na starym i chcesz go zainstalować na nowym telefonie? Nic prostszego, ściagnij aplikację Flex, zaloguj się i odwiedź swój profil. Następnie w sekcji „Karty SIM” tapnij w „Kartę główną”. W ustawieniach na dole ekranu kliknij „Wymień”, wybierz „eSIM”, a następnie zainstaluj kartę na swoim nowym telefonie.
Mysle ze to dziala tak samo w przypadku resetu telefonu. Wystarczy zainstalowac apke Flex i ponownie pobrac esim przypisany do Twojego numeru
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Z FAQ Flexa:
Zmieniam telefon na nowy. Jak przenieść eSIM-a ze starego telefonu na nowy?
Masz eSIM-a na starym i chcesz go zainstalować na nowym telefonie? Nic prostszego, ściagnij aplikację Flex, zaloguj się i odwiedź swój profil. Następnie w sekcji „Karty SIM” tapnij w „Kartę główną”. W ustawieniach na dole ekranu kliknij „Wymień”, wybierz „eSIM”, a następnie zainstaluj kartę na swoim nowym telefonie.
Mysle ze to dziala tak samo w przypadku resetu telefonu. Wystarczy zainstalowac apke Flex i ponownie pobrac esim przypisany do Twojego numeru