- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Polska obniża ceny połączeń na Ukrainę
@piotrKawiorynapisał(-a)Pakiet z SMS-a UKR wchodzi od razu. Nie mam teraz żadnych wątpliwości, czy korzystać z tej oferty... Wykorzystam wszystko, co można!... Po wprowadzeniu haraczu 5zł przenoszę numery do innej sieci. ŻEGNAJ orange pazerny operatorze! 😋
I kto tu jest pazerny 🤔
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Arti_Kn_Plnapisał(-a)
@piotrKawiorynapisał(-a)
Pakiet z SMS-a UKR wchodzi od razu. Nie mam teraz żadnych wątpliwości, czy korzystać z tej oferty... Wykorzystam wszystko, co można!... Po wprowadzeniu haraczu 5zł przenoszę numery do innej sieci. ŻEGNAJ orange pazerny operatorze! 😋
I kto tu jest pazerny 🤔
Pazerny to stał się operator! Ja tylko wykorzystam to, co mi się do końca w tej sieci NALEŻY! NIEPRAWDAŻ? 😜
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Szczerze mówiąc, nikt nie wie o co Ci chodzi. Na czym mianowicie polega na "pazerność" operatora? Boli cię, że usługa, która w założeniu ma pomóc uchodźcom uciekającym przed wojną jest wdrażana od razu? Co Cię konkretnie tak rozdrażniło?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Janhalb spamuje @piotrKawiory drugi temat, skoro mu Orange na kartę nie pasuje, to droga wolna, po co o tym pisać 🤔
Normalny użytkownik nie zapłaci tych 5 zł, ci co nie korzystają z usług Orange zapłacą, ale bierna aktywność też wymaga obsługi, więc trzeba raz na miesiąc połączenie krótkie wykonać, nie będzie to duży koszt. 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
🤔Pazerny to stał się operator! Ja tylko wykorzystam to, co mi się do końca w tej sieci NALEŻY! NIEPRAWDAŻ? 😜
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wie ktoś o co chodzi temu całemu kolesiowi? Jaki haracz i co niby mu się należy... A tu też wylewa swoje żale : https://biuroprasowe.orange.pl/blog/jak-mozecie-pomoc-obywatelom-ukrainy-ze-starterami/
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Emill1 chodzi o wprowadzenie opłaty za utrzymanie numeru w sieci:
Tylko to nie miejsce na tą dyskusję.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zarejestrowałem nowy numer przez SMS. Dostałem taki sam pakiet, jak obecnie dostają Ukraińcy. Czyli rejestracja nowego numeru przez SMS też umożliwia otrzymanie GB i 100 minut na Ukrainę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tańsze połączenia przedłużone do 31 marca 2022r.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Wojciech promocja na pakiet 10 GB – wyślij SMS o treści UKR pod bezpłatny numer 80820, też jest przedłużona?